In Stadshart Amstelveen wordt een rolschaatdisco georganiseerd

Stadshart Amstelveen komt met speciaal Fashion Fun Fair weekend, inclusief rolschaatsdisco na sluitingstijd

Amstelveen - In het weekend van 25 op 26 september 2021 zal winkelcentrum Stadshart Amstelveen volledig in het teken staan van een ‘Fashion Fun Fair’ bomvol activiteiten, om de komst van de nieuwe herfst- en wintercollecties te vieren. Op zaterdagavond 25 september wordt na sluitingstijd ook een rolschaatsdisco in het winkelcentrum georganiseerd in het kader van het evenement 'Amstelveen in 24Hrs'.  

De activiteiten die de Fashion Fun Fair omlijsten vinden zowel zaterdag 25 als zondag 26 september plaats van 13:00 tot 17:00 uur in en rondom Stadshart Amstelveen. Deelname aan de activiteiten is gratis en kinderen tot en met 8 jaar hebben altijd prijs.

Fashion cheques

Tijdens de Fashion Fun Fair zijn meerdere bakfietsen omgetoverd tot rondtrekkende kermiswagens waar jong en oud kans maken op een fashion cheques en cadeautjes door touwtje te trekken, eendjes te vangen of suikerspinnen te draaien. Ook kunnen kinderen kosteloos een ritje maken in de mini-zweefmolen op het Binnenhof en kunnen volwassenen bij de winkels in de watten worden gelegd met beauty touch-ups en fashion workshops.

Overzicht activiteiten

Op de website van Stadshart Amstelveen is vanaf 17 september 2021 het complete overzicht aan activiteiten te vinden. In de week voor het event maken bezoekers via de Facebook- en Instagram-pagina van Stadshart kans op €250 shoptegoed met een Personal Shopper-sessie. Het gehele weekend wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. 

Kortingen en acties

Verschillende winkels zorgen tijdens de Fashin Fun Fair voor een extra ervaring: Cosmo Hairstyling verzorgt touch-ups voor je haar voor €10, NA-KD geeft de eerste 50 klanten een give-away, bij Studio Pets kunnen kinderen hun Styling diploma verdienen door knuffels te stylen en op de foto te gaan, Rosmode geeft € 25 korting bij bestedingen vanaf €100, Douglas geeft wenkbrauw- en make up touch-ups en daarnaast geven verschillende winkels goodie bags, give-aways en kortingen weg. Veel winkels werken op inschrijving.

Amstelveen in 24Hrs

Uniek dit weekend is de activiteit voor ‘Amstelveen in 24hrs’ dat op zaterdag 25 september start. Stadshart Amstelveen heeft besloten om eenmalig haar deuren in de avond te openen voor een pop-up rolschaatsdisco. Men kan deze avond na sluitingstijd ervaren hoe het is om over het centrale plein in het winkelcentrum te rolschaatsen. Dunkin’ Donuts is die avond speciaal geopend voor een verfrissing en versnapering voor het rolschaatsende publiek. Inschrijven voor de rolschaatsdisco kan via receptie@stadshartamstelveen.nl . Voor meer informatie en het programma zie: stadshartamstelveen.nl 

Rolschaatsdisco Stadshart Amstelveen

De rolschaatsdisco is het eerste uur (van 19:00 tot 20:00 uur) speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar in timeslots van 20 minuten. Daarna van (20:00 tot 22:00 uur) is er toegang voor alle bezoekers vanaf 16+ in timeslots van 30 minuten. Deelname aan de rolschaatsdisco is gratis en er dient vooraf ingeschreven te worden. Rolschaatsen in de maten 30 tot 48 zijn op locatie gratis te gebruiken.

De entree is via entree 3 (bij The Bodyshop) en ouders en kijkers zijn welkom om mee te gaan met de rolschaatsers. De DJ verzorgt de bijpassende deuntjes voor een echte disco-ervaring.  Aanmelden is mogelijk via het e-mailadres receptie@stadshartamstelveen.nl waarin je naam, voorkeurstijdslot en het aantal personen vermeld dient te worden. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk, dus alleen na bevestiging is de reservering definitief. 


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.