In Stadshart Amstelveen wordt een rolschaatdisco georganiseerd

Stadshart Amstelveen komt met speciaal Fashion Fun Fair weekend, inclusief rolschaatsdisco na sluitingstijd

Amstelveen - In het weekend van 25 op 26 september 2021 zal winkelcentrum Stadshart Amstelveen volledig in het teken staan van een ‘Fashion Fun Fair’ bomvol activiteiten, om de komst van de nieuwe herfst- en wintercollecties te vieren. Op zaterdagavond 25 september wordt na sluitingstijd ook een rolschaatsdisco in het winkelcentrum georganiseerd in het kader van het evenement 'Amstelveen in 24Hrs'.  

De activiteiten die de Fashion Fun Fair omlijsten vinden zowel zaterdag 25 als zondag 26 september plaats van 13:00 tot 17:00 uur in en rondom Stadshart Amstelveen. Deelname aan de activiteiten is gratis en kinderen tot en met 8 jaar hebben altijd prijs.

Fashion cheques

Tijdens de Fashion Fun Fair zijn meerdere bakfietsen omgetoverd tot rondtrekkende kermiswagens waar jong en oud kans maken op een fashion cheques en cadeautjes door touwtje te trekken, eendjes te vangen of suikerspinnen te draaien. Ook kunnen kinderen kosteloos een ritje maken in de mini-zweefmolen op het Binnenhof en kunnen volwassenen bij de winkels in de watten worden gelegd met beauty touch-ups en fashion workshops.

Overzicht activiteiten

Op de website van Stadshart Amstelveen is vanaf 17 september 2021 het complete overzicht aan activiteiten te vinden. In de week voor het event maken bezoekers via de Facebook- en Instagram-pagina van Stadshart kans op €250 shoptegoed met een Personal Shopper-sessie. Het gehele weekend wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. 

Kortingen en acties

Verschillende winkels zorgen tijdens de Fashin Fun Fair voor een extra ervaring: Cosmo Hairstyling verzorgt touch-ups voor je haar voor €10, NA-KD geeft de eerste 50 klanten een give-away, bij Studio Pets kunnen kinderen hun Styling diploma verdienen door knuffels te stylen en op de foto te gaan, Rosmode geeft € 25 korting bij bestedingen vanaf €100, Douglas geeft wenkbrauw- en make up touch-ups en daarnaast geven verschillende winkels goodie bags, give-aways en kortingen weg. Veel winkels werken op inschrijving.

Amstelveen in 24Hrs

Uniek dit weekend is de activiteit voor ‘Amstelveen in 24hrs’ dat op zaterdag 25 september start. Stadshart Amstelveen heeft besloten om eenmalig haar deuren in de avond te openen voor een pop-up rolschaatsdisco. Men kan deze avond na sluitingstijd ervaren hoe het is om over het centrale plein in het winkelcentrum te rolschaatsen. Dunkin’ Donuts is die avond speciaal geopend voor een verfrissing en versnapering voor het rolschaatsende publiek. Inschrijven voor de rolschaatsdisco kan via receptie@stadshartamstelveen.nl . Voor meer informatie en het programma zie: stadshartamstelveen.nl 

Rolschaatsdisco Stadshart Amstelveen

De rolschaatsdisco is het eerste uur (van 19:00 tot 20:00 uur) speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar in timeslots van 20 minuten. Daarna van (20:00 tot 22:00 uur) is er toegang voor alle bezoekers vanaf 16+ in timeslots van 30 minuten. Deelname aan de rolschaatsdisco is gratis en er dient vooraf ingeschreven te worden. Rolschaatsen in de maten 30 tot 48 zijn op locatie gratis te gebruiken.

De entree is via entree 3 (bij The Bodyshop) en ouders en kijkers zijn welkom om mee te gaan met de rolschaatsers. De DJ verzorgt de bijpassende deuntjes voor een echte disco-ervaring.  Aanmelden is mogelijk via het e-mailadres receptie@stadshartamstelveen.nl waarin je naam, voorkeurstijdslot en het aantal personen vermeld dient te worden. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk, dus alleen na bevestiging is de reservering definitief. 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.

Algemeen gisteren 09:16

Documentaire Gerlach 30 mei op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 30 mei uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV.