Sven Verbuci

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Pandora, het populaire sieradenmerk, onthulde op 18 april de nieuwe winkel en compleet vernieuwde gevel. De vernieuwde uitstraling van de gevel is onderdeel van het nieuwe ambitieniveau van Unibail-Rodamco-Westfield voor Stadshart Amstelveen, waar de vernieuwde winkels van Maddox, Holland & Barrett en G-Star RAW al voorbeelden van zijn.

Twee keer zo groot
Pandora,  maar liefst twee keer zo groot is als voorheen, markeert een nieuw tijdperk voor het geliefde merk in het Stadshart. 'Met deze vernieuwde winkel willen we onze trouwe klanten in Amstelveen kennis laten maken met ons nieuwe concept en hen met nieuwe services - zoals het personaliseren van sieraden door middel van een graveermachine - een onvergetelijke winkelervaring bieden,' aldus Stacey Jungen, store manager van Pandora Amstelveen.

Fansh Beauty & BioSwiss Alps
Naast Pandora, verwelkomde Stadshart Amstelveen recent ook Fanash Beauty, een lokale schoonheidssalon die zich onderscheidt door persoonlijke service en hoogwaardige behandelingen. Later in april sluit BioSwiss Alps, een specialist in voedingssupplementen, zich aan, waarmee het health & beauty-aanbod van het centrum wordt verrijkt.

Op komst: Norah en Leonidas
In de zomer van 2024 zet Stadshart Amstelveen de vernieuwing  voort met twee nieuwe toevoegingen: de trendy damesmodezaak Norah, die haar deuren opent in juli, en de terugkeer van de geliefde chocolaterie Leonidas in juni.

Alice de Groot, Portfolio Leasing Manager Unibail-Rodamco-Westfield: “Met het transformeren van onze huidige merken naar grotere winkels en de komst van deze nieuwe merken naar Stadshart Amstelveen worden de vervolgstappen van het toekomstbestendige winkelgebied realiteit”. 


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.