Stadshart Amstelveen volledig in feestdagensferen met verlichte beren

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen is volledig in feestdagensfeer gebracht. Vanaf vandaag tot en met 8 januari 2023 is onder andere de (verlichte) Berenparade weer te zien en is er allerlei feestdagenversiering aangebracht.

De berenfamilie bestaat dit jaar uit veertien metershoge verlichte beren verspreid door het gehele winkelcentrum. 

beer_stadshart.jpg
Foto: AmstelveenZ

Alle beren vertegenwoordigen een beroep: van bouwvakker tot brandweer en van dokter tot schoonmaker. In het Binnenhof kan men op de foto met een deel van de berenfamilie. Zelfs de metershoge beer die jarenlang in het winkelcentrum stond, is terug in een mini-versie.

IMG_0677.jpg
Foto: Stadshart Amstelveen

Beregoede nacht

Tevens is dit jaar het prentenboek ‘Een beregoede nacht’ te koop. Het verhaal over mascotte Sammie het zwijntje en de beren speelt zich af in Stadshart Amstelveen en is verkrijgbaar bij de receptie van het winkelcentrum, boekhandel Libris Venstra en Stadscafé de Pannenkoek. Het boek kost €7,50 en alle opbrengsten worden gedoneerd aan Stichting KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Bezoekers kunnen op zondag 27 november en 11 december van 10.30 tot 11.00 uur langskomen bij Stadscafé de Pannenkoek voor een gratis voorleessessie van het prentenboek. 

maddox.jpg
Foto: AmstelveenZ

Shopping Center Manager Eduard Helwig: 'De komst van De Berenparade in ons winkelcentrum is altijd een feest. Vanaf dat moment zijn ook alle winkels in de feestsferen en zorgen we met elkaar voor een magische winkelbeleving voor tijdens de dagelijkse boodschappen of de kerstinkopen en dat staat bij ons hoog in het vaandel. De ‘schitterende’ beren die worden vergezeld met andere dieren uit het dierenrijk, zorgen voor een sfeer die niet online te vinden is.'

stadshart_kerstverlichting.jpg

Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 08:59

Kunstfotograaf Jimmy Nelson komt naar Libris Venstra

Amstelveen - Naar aanleiding van het uitkomen van zijn nieuwe boek Between the Sea and the Sky komt kunstfotograaf Jimmy Nelson op donderdag 8 december naar Libris Venstra aan het Stadsplein. Jimmy zal in het kort vertellen over zijn boek en daarna signeren.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:16

Amstelveen van voorheen (327)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 327 een oude foto van de Stationsstraat in het Oude Dorp.

Algemeen 26 nov. 2022 12:26

Wethouders ’s avonds de straat op in Middenhoven: ‘Diffuus beeld’

Amstelveen - Vanwege de aanhoudende overlastmeldingen in Middenhoven hebben wethouders Marijn van Ballegooijen en Herbert Raat samen met raadslid Yaron van Koningsveld en diverse handhavers vrijdagavond een bezoek gebracht aan de wijk. Ze spraken met diverse jongeren, bewoners en ondernemers. Raat sprak na afloop van een nogal diffuus wijkbeeld, maar tegelijkertijd van een zeer nuttige avond.

Algemeen 26 nov. 2022 09:56

Opgelet: veelgebruikte A9-afrit 4 (Amstelveen/Ouderkerk) gaat aantal dagen en nachten dicht

Amstelveen - In verband met werkzaamheden aan Rijksweg A9 zal afrit 4 (S109) richting Amstelveen/Ouderkerk volgende week enkele dagen en nachten worden afgesloten. Het gaat alleen om de afrit aan de kant van het KPMG-gebouw, voor verkeer dat komt uit de richting van Schiphol. Afrit 4 aan de andere zijde van de snelweg blijft wel open.