Stadshart Amstelveen zegt hallo tegen de lente

Amstelveen -  Winkelcentrum Stadshart Amstelveen laat de aanstormende lente niet onopgemerkt voorbijgaan. Van 6 tot en met 22 maart 2020 staat het winkelcentrum in het teken van de lente onder het motto: 'Say Hello To Spring'.

Voor het Stadshart is de lente tevens het startpunt van het nieuwe modeseizoen waarbij de meer dan 150 winkels de nieuwe voorjaarscollecties tonen.

Het hele winkelcentrum is gestyled met bloemendecoraties met als pronkstuk de 800 m2 groene loper. Bezoekers kunnen rekenen op activiteiten en kortingsacties om de lentekriebels op te wekken.

Binnenkort wordt de volledige activiteitenkalender bekend gemaakt. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 10:03

Blijf thuis, blijf thuis, blijf thuis Amstelveen

Amstelveen – Amstelveen telt diverse aantrekkelijke recreatieplekken en natuurgebieden, maar inwoners van Amstelveen worden dit paasweekiende opnieuw dringend opgeroepen de recreatieplekken in de gemeente zoals (heem-)parken, het Amsterdamse Bos en de natuurgebieden (polders en oeverlanden rond de Poel) niet te bezoeken en thuis te blijven.

Horeca gisteren 11:48

Lekker nieuws: Abina Afhaalservice uitgebreid

Amstelveen – Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg breidt de speciale Afhaalservice uit met twee gerechten: een vegetarische lasagneschotel en de beroemde Oreo Cheesecake zijn aan de afhaalservice toegevoegd.