Vikram Sharma

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.

Bar Dixie – Beer & Kitchen aan het Stadsplein is al sinds jaar en dag een begrip in Amstelveen. De horecagelegenheid heeft de afgelopen jaren onder eigenaar Vikram Sharma een enorme vernieuwingsslag gemaakt. Het voorheen  bruine interieur kreeg een spectaculaire make-over waarmee Dixie weer helemaal van deze tijd is. Ook het gezellige terras is vernieuwd (grote waterdichte parasols met heaters) en bovendien uitgebreid op de Stadsplein-fontein.

Fans

Vikram is verheugd dat de horeca na de langdurige lockdown weer open is en dat hij met Dixie weer ouderwets mensen kan verwennen. ‘We hebben het enorm gemist en het is geweldig om weer open te zijn.’ Bar Dixie – Beer & Kitchen heeft enorm veel fans in alle leeftijdsgroepen, onder andere vanwege de heerlijke speciaaldranken waaronder bier en cocktails: een gouden combinatie met het kwalitatieve assortiment finger- en comfortfood. Deze week is bovendien net een nieuwe kaart geïntroduceerd vol met nieuwe, verrassende heerlijkheden.

Lellebel

De vriendelijke Vikram meldt dat de speciaalbieren & cocktails echte hardlopers zijn. De Lellebel (blond ale) van Brouwerij de Eeuwige Jeugd vindt gretig aftrek, maar zeker ook in het zomerseizoen zijn de frisse cocktails bijzonder gewild.

Als we dan toch een échte zomerse cocktailtip moeten delen dan is het Rosey’s Watermelon: zoals Bar Dixie – Beer & Kitchen al op Instagram [klik hier] schreef: een heerlijk verfrissende cocktail gemaakt van Bols Watermelon, bitter lemon en watermeloen, met als finishing touch een takje rozemarijn.

Fingerfood

Neem je een van de vele lekkere drankjes op het terras (of binnen in de fraai ingerichte zaak natuurlijk), dan is een heerlijke plate fingerfood zeker de moeite waard. Ook voor een gezellig hapje in de avond serveert Dixie volop comfortfood: het is simpelweg een plek om heerlijk en lang te vertoeven!

Bar Dixie – Beer & Kitchen
Stadsplein 54  Amstelveen
Tel: 020-640 3004
www.bardixie.com

Dit betreft een partner-bijdrage in samenwerking met  Shopping Centre Stadshart Amstelveen om de horeca in het Stadshart te promoten na de langdurige lockdown


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 16:19

Amstelveen heeft een Diverging Diamond Interchange (DDI) en dat is even wennen

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg nabij Stadshart Amstelveen is afgelopen weekend in recordtempo een speciaal en complex kruispunt aangelegd in verband met de werkzaamheden rond Rijksweg A9. Voor veel weggebruikers is het even wennen, maar de nieuwe (tijdelijke) Diverging Diamond Interchange (afgekort DDI) lijkt vooralsnog goed te werken.

112 gisteren 12:30

Bekende inbrekerstruc weer in opmars in Amstelveen: takjes tegen de deur

Amstelveen - Een bekende inbrekerstruc is weer in opmars in Amstelveen nu de vakantieperiode is aangebroken. Om erachter te komen of bewoners al dan niet op vakantie zijn, plaatsen inbrekers takjes tegen een deur. Als de takjes langere tijd op hun plaats blijven is het voor inbrekers vaak reden om toe te slaan.