Vikram Sharma

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.

Bar Dixie – Beer & Kitchen aan het Stadsplein is al sinds jaar en dag een begrip in Amstelveen. De horecagelegenheid heeft de afgelopen jaren onder eigenaar Vikram Sharma een enorme vernieuwingsslag gemaakt. Het voorheen  bruine interieur kreeg een spectaculaire make-over waarmee Dixie weer helemaal van deze tijd is. Ook het gezellige terras is vernieuwd (grote waterdichte parasols met heaters) en bovendien uitgebreid op de Stadsplein-fontein.

Fans

Vikram is verheugd dat de horeca na de langdurige lockdown weer open is en dat hij met Dixie weer ouderwets mensen kan verwennen. ‘We hebben het enorm gemist en het is geweldig om weer open te zijn.’ Bar Dixie – Beer & Kitchen heeft enorm veel fans in alle leeftijdsgroepen, onder andere vanwege de heerlijke speciaaldranken waaronder bier en cocktails: een gouden combinatie met het kwalitatieve assortiment finger- en comfortfood. Deze week is bovendien net een nieuwe kaart geïntroduceerd vol met nieuwe, verrassende heerlijkheden.

Lellebel

De vriendelijke Vikram meldt dat de speciaalbieren & cocktails echte hardlopers zijn. De Lellebel (blond ale) van Brouwerij de Eeuwige Jeugd vindt gretig aftrek, maar zeker ook in het zomerseizoen zijn de frisse cocktails bijzonder gewild.

Als we dan toch een échte zomerse cocktailtip moeten delen dan is het Rosey’s Watermelon: zoals Bar Dixie – Beer & Kitchen al op Instagram [klik hier] schreef: een heerlijk verfrissende cocktail gemaakt van Bols Watermelon, bitter lemon en watermeloen, met als finishing touch een takje rozemarijn.

Fingerfood

Neem je een van de vele lekkere drankjes op het terras (of binnen in de fraai ingerichte zaak natuurlijk), dan is een heerlijke plate fingerfood zeker de moeite waard. Ook voor een gezellig hapje in de avond serveert Dixie volop comfortfood: het is simpelweg een plek om heerlijk en lang te vertoeven!

Bar Dixie – Beer & Kitchen
Stadsplein 54  Amstelveen
Tel: 020-640 3004
www.bardixie.com

Dit betreft een partner-bijdrage in samenwerking met  Shopping Centre Stadshart Amstelveen om de horeca in het Stadshart te promoten na de langdurige lockdown


Meer nieuws

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.

Politiek gisteren 09:39

bbA-walnotenbomen worden geplant nabij Biesbosch 225

Amstelveen - De dertig walnotenbomen die de lokale partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) schenkt aan de inwoners van Amstelveen in verband met het 30-jarig jubileum van de partij, worden geplaatst nabij het nieuwe appartementencomplex 225 aan Biesbosch (hoek Beneluxbaan/Rembrandtweg).

Sport gisteren 09:09

World Cup Rolstoeldansen in Amstelveen

Amstelveen - De ‘2023 World Para Dance Sport International Competition’ vindt aankomend Paasweekend plaats in sporthal De Meerkamp in Amstelveen. Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april doen meer dan 200 deelnemers uit 23 landen mee aan dit evenement. Deze wedstrijd is het hoogtepunt van het dansseizoen voor vele Nederlandse en internationale rolstoeldansers.