Vikram Sharma

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.

Bar Dixie – Beer & Kitchen aan het Stadsplein is al sinds jaar en dag een begrip in Amstelveen. De horecagelegenheid heeft de afgelopen jaren onder eigenaar Vikram Sharma een enorme vernieuwingsslag gemaakt. Het voorheen  bruine interieur kreeg een spectaculaire make-over waarmee Dixie weer helemaal van deze tijd is. Ook het gezellige terras is vernieuwd (grote waterdichte parasols met heaters) en bovendien uitgebreid op de Stadsplein-fontein.

Fans

Vikram is verheugd dat de horeca na de langdurige lockdown weer open is en dat hij met Dixie weer ouderwets mensen kan verwennen. ‘We hebben het enorm gemist en het is geweldig om weer open te zijn.’ Bar Dixie – Beer & Kitchen heeft enorm veel fans in alle leeftijdsgroepen, onder andere vanwege de heerlijke speciaaldranken waaronder bier en cocktails: een gouden combinatie met het kwalitatieve assortiment finger- en comfortfood. Deze week is bovendien net een nieuwe kaart geïntroduceerd vol met nieuwe, verrassende heerlijkheden.

Lellebel

De vriendelijke Vikram meldt dat de speciaalbieren & cocktails echte hardlopers zijn. De Lellebel (blond ale) van Brouwerij de Eeuwige Jeugd vindt gretig aftrek, maar zeker ook in het zomerseizoen zijn de frisse cocktails bijzonder gewild.

Als we dan toch een échte zomerse cocktailtip moeten delen dan is het Rosey’s Watermelon: zoals Bar Dixie – Beer & Kitchen al op Instagram [klik hier] schreef: een heerlijk verfrissende cocktail gemaakt van Bols Watermelon, bitter lemon en watermeloen, met als finishing touch een takje rozemarijn.

Fingerfood

Neem je een van de vele lekkere drankjes op het terras (of binnen in de fraai ingerichte zaak natuurlijk), dan is een heerlijke plate fingerfood zeker de moeite waard. Ook voor een gezellig hapje in de avond serveert Dixie volop comfortfood: het is simpelweg een plek om heerlijk en lang te vertoeven!

Bar Dixie – Beer & Kitchen
Stadsplein 54  Amstelveen
Tel: 020-640 3004
www.bardixie.com

Dit betreft een partner-bijdrage in samenwerking met  Shopping Centre Stadshart Amstelveen om de horeca in het Stadshart te promoten na de langdurige lockdown


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen 17 apr. 2024 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen 17 apr. 2024 11:28

Koningsnacht en Koningsdag 2024 Amstelveen: alles wat je moet weten

Amstelveen - Op 26 april Koningsnacht en 27 april Koningsdag bruist het weer als vanouds in Amstelveen, met een gezellige mix van vrijmarkten en festiviteiten. In veel wijken in de stad worden activiteiten en vrijmarkten georganiseerd. 

Algemeen 17 apr. 2024 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.