Vikram Sharma

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.

Bar Dixie – Beer & Kitchen aan het Stadsplein is al sinds jaar en dag een begrip in Amstelveen. De horecagelegenheid heeft de afgelopen jaren onder eigenaar Vikram Sharma een enorme vernieuwingsslag gemaakt. Het voorheen  bruine interieur kreeg een spectaculaire make-over waarmee Dixie weer helemaal van deze tijd is. Ook het gezellige terras is vernieuwd (grote waterdichte parasols met heaters) en bovendien uitgebreid op de Stadsplein-fontein.

Fans

Vikram is verheugd dat de horeca na de langdurige lockdown weer open is en dat hij met Dixie weer ouderwets mensen kan verwennen. ‘We hebben het enorm gemist en het is geweldig om weer open te zijn.’ Bar Dixie – Beer & Kitchen heeft enorm veel fans in alle leeftijdsgroepen, onder andere vanwege de heerlijke speciaaldranken waaronder bier en cocktails: een gouden combinatie met het kwalitatieve assortiment finger- en comfortfood. Deze week is bovendien net een nieuwe kaart geïntroduceerd vol met nieuwe, verrassende heerlijkheden.

Lellebel

De vriendelijke Vikram meldt dat de speciaalbieren & cocktails echte hardlopers zijn. De Lellebel (blond ale) van Brouwerij de Eeuwige Jeugd vindt gretig aftrek, maar zeker ook in het zomerseizoen zijn de frisse cocktails bijzonder gewild.

Als we dan toch een échte zomerse cocktailtip moeten delen dan is het Rosey’s Watermelon: zoals Bar Dixie – Beer & Kitchen al op Instagram [klik hier] schreef: een heerlijk verfrissende cocktail gemaakt van Bols Watermelon, bitter lemon en watermeloen, met als finishing touch een takje rozemarijn.

Fingerfood

Neem je een van de vele lekkere drankjes op het terras (of binnen in de fraai ingerichte zaak natuurlijk), dan is een heerlijke plate fingerfood zeker de moeite waard. Ook voor een gezellig hapje in de avond serveert Dixie volop comfortfood: het is simpelweg een plek om heerlijk en lang te vertoeven!

Bar Dixie – Beer & Kitchen
Stadsplein 54  Amstelveen
Tel: 020-640 3004
www.bardixie.com

Dit betreft een partner-bijdrage in samenwerking met  Shopping Centre Stadshart Amstelveen om de horeca in het Stadshart te promoten na de langdurige lockdown


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

Onderwijs & Educatie 26 mrt. 2024 10:52

Gezamenlijke aanleg van bloeibos bij basisschool De Bloeiwijzer

Amstelveen - Leerlingen van basisschool De Bloeiwijzer hebben samen met buurtbewoners en groenwethouder Floor Gordon onder toeziend oog van schooldirecteur Ronald Bouwman 580 bomen en struiken aangelegd in een nieuw 'Bloeibos'.