Lachende gezichten bij Zorgeloos. Monique presenteert samen met de kok het boerderijkippetje en de spareribs.

Stadshart Horeca Hits (6): Spareribs en Boerderijkippetje van Zorgeloos

Amstelveen - Sinds de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze zesde aflevering: de dinerkaart van Zorgeloos Eten & Drinken, waarop de malse spareribs en de boerderijkip twee favorieten zijn.

De naam van de zaak zegt het al: Zorgeloos straalt vooral gemoedelijkheid en gastvrijheid uit. Gevestigd op een van de mooiste plekjes van het Stadsplein is het er simpelweg goed toeven: natuurlijk op het terras, maar zeker ook binnen. Zorgeloos is met gevoel voor detail ingericht en ademt een relaxte sfeer uit waar je je snel op je gemak voelt.

Diner

Nu weten heel veel mensen dat je hier uitstekend terecht kan voor een lekkere lunch vol met klassiekers of een sfeervolle borrel met bijvoorbeeld een goed glas wijn. De gerechten zien er niet alleen verzorgd uit, ze zijn ook met liefde bereid.

Maar Zorgeloos biedt voor in de avonduren natuurlijk ook een dinerkaart, met diverse 3-gangenmenu’s. ‘Je kan hier ’s avonds prima uit eten. Onze spareribs en het boerderijkippetje zijn favoriet,’ zegt de van enthousiasme stralende Monique. Ze loopt samen met het personeel met een grote glimlach weer het vuur uit de sloffen sinds de zaak heropend is, want het is ouderwets druk. ‘Heerlijk,’ zegt ze lachend, want de coronasluiting had natuurlijk enorme impact.

Met Take Away hield Zorgeloos contact met de klanten, maar om weer echt open te zijn is een feestje. Ook eigenaar Rob is verheugd. ‘We zijn blij dat het weer de goede kant op gaat,’ zegt hij.

Direct na de heropening bleek al dat Zorgeloos gelukkig nog steeds dé plek is waar je comfortabel, gezellig en uiteraard volledig zorgeloos met vrienden of familie neer kan strijken voor een kop koffie, een lunch, een borrel of diner!

Zorgeloos Eten en Drinken
Stadsplein 14
1181 ZM Amstelveen
020 441 4678
info@zorgeloosetenendrinken.nl
www.zorgeloosetenendrinken.nl

Dit betreft een partner-bijdrage in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen om de horeca in het Stadshart te promoten na de langdurige lockdown


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'

Sport gisteren 18:09

De Meerkamp kan buiten-wedstrijdbad eindelijk openstellen

Amstelveen - Het buitenwedstrijd van zwembad De Meerkamp gaat aanstaande donderdag 30 mei weer open. Vanaf 07.00 uur is men weer welkom voor banenzwemmen, nadat een hoge grondwaterstand een eerdere opening versperde.

Politiek gisteren 15:19

GLPvdA en VVD kruisen de degens in Europa Debat in P60 Amstelveen

Amstelveen - In het kader van de verkiezingen voor het Europees Parlement op 6 juni vindt er op zaterdag 1 juni 2024 een Europa Debat plaats in het Amstelveense poppodium P60 aan het Stadsplein: GL/PvdA en VVD kruisen de degens onder leiding van oud-Tweede Kamerlid Nilüfer Gündo─čan. 

Amstelveen van voorheen 26 mei 2024 20:14

Amstelveen van voorheen (404)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 404 een oude foto uit 1977 van het begin van de aanleg van het Amstelveense raadhuis aan de Poel.