Lachende gezichten bij Zorgeloos. Monique presenteert samen met de kok het boerderijkippetje en de spareribs.

Stadshart Horeca Hits (6): Spareribs en Boerderijkippetje van Zorgeloos

Amstelveen - Sinds de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze zesde aflevering: de dinerkaart van Zorgeloos Eten & Drinken, waarop de malse spareribs en de boerderijkip twee favorieten zijn.

De naam van de zaak zegt het al: Zorgeloos straalt vooral gemoedelijkheid en gastvrijheid uit. Gevestigd op een van de mooiste plekjes van het Stadsplein is het er simpelweg goed toeven: natuurlijk op het terras, maar zeker ook binnen. Zorgeloos is met gevoel voor detail ingericht en ademt een relaxte sfeer uit waar je je snel op je gemak voelt.

Diner

Nu weten heel veel mensen dat je hier uitstekend terecht kan voor een lekkere lunch vol met klassiekers of een sfeervolle borrel met bijvoorbeeld een goed glas wijn. De gerechten zien er niet alleen verzorgd uit, ze zijn ook met liefde bereid.

Maar Zorgeloos biedt voor in de avonduren natuurlijk ook een dinerkaart, met diverse 3-gangenmenu’s. ‘Je kan hier ’s avonds prima uit eten. Onze spareribs en het boerderijkippetje zijn favoriet,’ zegt de van enthousiasme stralende Monique. Ze loopt samen met het personeel met een grote glimlach weer het vuur uit de sloffen sinds de zaak heropend is, want het is ouderwets druk. ‘Heerlijk,’ zegt ze lachend, want de coronasluiting had natuurlijk enorme impact.

Met Take Away hield Zorgeloos contact met de klanten, maar om weer echt open te zijn is een feestje. Ook eigenaar Rob is verheugd. ‘We zijn blij dat het weer de goede kant op gaat,’ zegt hij.

Direct na de heropening bleek al dat Zorgeloos gelukkig nog steeds dé plek is waar je comfortabel, gezellig en uiteraard volledig zorgeloos met vrienden of familie neer kan strijken voor een kop koffie, een lunch, een borrel of diner!

Zorgeloos Eten en Drinken
Stadsplein 14
1181 ZM Amstelveen
020 441 4678
info@zorgeloosetenendrinken.nl
www.zorgeloosetenendrinken.nl

Dit betreft een partner-bijdrage in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen om de horeca in het Stadshart te promoten na de langdurige lockdown


Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:00

Jobz: Fazantenbos zoekt een Estate Manager

Amstelveen - Voor de nieuwe gerealiseerde exclusieve woontoren “BankrasStaete” in Amstelveen, is Fazantenbos op zoek naar een representatieve Estate Manager. 

Algemeen vandaag 17:34

Opsporing Verzocht toont beelden van vermoedelijke inbrekersbende [Video]

Amstelveen/Aalsmeer - Opsporing Verzocht heeft beelden vrijgegeven van drie verdachten die mogelijk onderdeel uitmaken van een inbrekersbende die in deze regio actief is. Het verdachte trio en de auto waarin zij reden werd op camerabeelden vastgelegd toen afgelopen zomer een woning aan de Wilhelminastraat in Aalsmeer volledig overhoop werd gehaald.

Winkels vandaag 15:59

Frites Affairs opent vestiging in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Na succesvolle lanceringen in diverse steden en op Center Parcs heeft Frites Affairs vandaag (woensdag 1 december 2021) officieel de deuren geopend in Stadshart Amstelveen. Het is de grootste Frites Affairs-vestiging tot nu toe en het is ook is de eerste stadsvestiging mét terras. 

Politiek vandaag 12:51

Bescheidenheid siert (te) veel Amstelveense ouderen: niet snel vraag naar hulpmiddelen gemeente

Amstelveen - Diverse Amstelveense ouderen die met een klein pensioen of alleen AOW moeten rondkomen en met ongemakken kampen blijken vaak niet voldoende op de hoogte dat zij hulpmiddelen kunnen aanvragen bij de gemeente. De politieke fractie Lijst Höcker vraagt daar aandacht voor;  ouderen blijken volgens Höcker ook te vaak uit bescheidenheid níet om hulp bij de gemeente te vragen, omdat ze denken dat ze er geen recht op hebben.

Algemeen vandaag 09:25

Adventskalender Visit Amstelveen van start

Amstelveen - Vanaf vanadaag, 1 december 2021, is het weer mogelijk voor inwoners van Amstelveen om mee te doen aan de Adventskalender van Visit Amstelveen. 24 dagen lang zijn er mooie prijzen te winnen aangeboden door Amstelveense organisaties en ondernemers.