Lachende gezichten bij Zorgeloos. Monique presenteert samen met de kok het boerderijkippetje en de spareribs.

Stadshart Horeca Hits (6): Spareribs en Boerderijkippetje van Zorgeloos

Amstelveen - Sinds de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit horecazaken in en rond het Stadshart. In deze zesde aflevering: de dinerkaart van Zorgeloos Eten & Drinken, waarop de malse spareribs en de boerderijkip twee favorieten zijn.

De naam van de zaak zegt het al: Zorgeloos straalt vooral gemoedelijkheid en gastvrijheid uit. Gevestigd op een van de mooiste plekjes van het Stadsplein is het er simpelweg goed toeven: natuurlijk op het terras, maar zeker ook binnen. Zorgeloos is met gevoel voor detail ingericht en ademt een relaxte sfeer uit waar je je snel op je gemak voelt.

Diner

Nu weten heel veel mensen dat je hier uitstekend terecht kan voor een lekkere lunch vol met klassiekers of een sfeervolle borrel met bijvoorbeeld een goed glas wijn. De gerechten zien er niet alleen verzorgd uit, ze zijn ook met liefde bereid.

Maar Zorgeloos biedt voor in de avonduren natuurlijk ook een dinerkaart, met diverse 3-gangenmenu’s. ‘Je kan hier ’s avonds prima uit eten. Onze spareribs en het boerderijkippetje zijn favoriet,’ zegt de van enthousiasme stralende Monique. Ze loopt samen met het personeel met een grote glimlach weer het vuur uit de sloffen sinds de zaak heropend is, want het is ouderwets druk. ‘Heerlijk,’ zegt ze lachend, want de coronasluiting had natuurlijk enorme impact.

Met Take Away hield Zorgeloos contact met de klanten, maar om weer echt open te zijn is een feestje. Ook eigenaar Rob is verheugd. ‘We zijn blij dat het weer de goede kant op gaat,’ zegt hij.

Direct na de heropening bleek al dat Zorgeloos gelukkig nog steeds dé plek is waar je comfortabel, gezellig en uiteraard volledig zorgeloos met vrienden of familie neer kan strijken voor een kop koffie, een lunch, een borrel of diner!

Zorgeloos Eten en Drinken
Stadsplein 14
1181 ZM Amstelveen
020 441 4678
info@zorgeloosetenendrinken.nl
www.zorgeloosetenendrinken.nl

Dit betreft een partner-bijdrage in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen om de horeca in het Stadshart te promoten na de langdurige lockdown


Meer nieuws

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.

Politiek gisteren 09:39

bbA-walnotenbomen worden geplant nabij Biesbosch 225

Amstelveen - De dertig walnotenbomen die de lokale partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) schenkt aan de inwoners van Amstelveen in verband met het 30-jarig jubileum van de partij, worden geplaatst nabij het nieuwe appartementencomplex 225 aan Biesbosch (hoek Beneluxbaan/Rembrandtweg).

Sport gisteren 09:09

World Cup Rolstoeldansen in Amstelveen

Amstelveen - De ‘2023 World Para Dance Sport International Competition’ vindt aankomend Paasweekend plaats in sporthal De Meerkamp in Amstelveen. Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 april doen meer dan 200 deelnemers uit 23 landen mee aan dit evenement. Deze wedstrijd is het hoogtepunt van het dansseizoen voor vele Nederlandse en internationale rolstoeldansers.