James met de befaamde noodle soep en de home made ice-tea

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.

Saigon Càphê is sinds 2017 aan het Stadsplein 12 gevestigd. Manager James Chin straalt van de energie nu de coronamaatregelen steeds verder worden versoepeld en de terrassen met de zomerse temperaturen weer ouderwets vol zitten. Het terras bruist en het personeel serveert er lustig op los. ‘Dit voelt echt heel goed,’ zegt hij.

Pho noodle soep

Heel veel van de gasten van de fraai ingerichte horeca-gelegenheid komen voor de zeer befaamde Pho noodle soep, de absolute bestseller waar je nauwelijks nee tegen kunt zeggen.  e run op de kleurrijke verse noodle soep, in tal van variaties te verkrijgen (kip, vis, vlees) is meer dan terecht: de soep is uitzonderlijk rijk gevuld en met de bij geserveerde kruiden en pepers zo pittig te maken als de gast zelf wil.

De gasten van Saigon Càphê zijn er verzot op, ongeacht uit welk land ze komen. Want de gasten komen uit alle landen van de wereld. ‘Letterlijk’, zegt James. ‘Koreanen, Japanners, Indiërs, Nederlanders. Zeker de Indonesische/Indische gasten weten ons goed te vinden.’

Iced Tea

Een andere (zomerse) aanrader die gretig in trek is, is de zelfgemaakte iced-tea van Saigon Càphê. Maar pas op, hij is verslavend. Of je nu de strawberry of lemon grass-variant neemt: het zijn verfrissende smaakexplosies waar je niet genoeg van kunt krijgen.

James is blij dat hij de favoriete gerechten weer kan serveren en is zijn grote internationale klantenkring onnoemelijk dankbaar dat ze Saigon Càphê (dat ook twee filialen in Amsterdam heeft) tijdens de langdurige lockdown bleven steunen door gebruik te maken van de Take Away & Delivery-mogelijkheden. ‘Geweldig, ze staken ons echt een hart onder de riem en dat helpt je erdoor heen,’ zegt James. ‘Natuurlijk is iedereen weer welkom!’

Saigon Càphê
Stadsplein 12
Amstelveen
Tel: 020-895 0368
www.saigoncaphe.nl

Dit betreft een partner-bijdrage in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen om de horeca in het Stadshart te promoten na de langdurige lockdown


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 17:03

Hedwig Verhoeven algemeen directeur ad interim Cobra Museum

Amstelveen - Het bestuur van de Stichting Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen heeft Hedwig Verhoeven benoemd tot algemeen directeur ad interim van het museum. Bij het Cobra Museum gaat Verhoeven met het team, het stichtingsbestuur en de gemeente Amstelveen bouwen aan een toekomstbestendig museum. Ze volgt hiermee Stefan de Raay op, die zes jaar lang leiding heeft gegeven.

Algemeen gisteren 11:16

Gemeenteraad wil jongeren horen: Hoe zie jij jouw toekomst?

Amstelveen - De gemeenteraad van Amstelveen wil jongeren meer betrekken bij de besluiten die zij nemen en ruimte geven voor invloed. Daarom neemt de raad een stap richting intensiveren jongerenparticipatie en hoopt zo samen met hen te werken aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Amstelveen van voorheen 17 mrt. 2024 19:48

Amstelveen van voorheen (394)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 394 een oude foto van de Raiffeisenbank, simpelweg gevestigd in een woonhuis aan Noorddammerlaan 87.

Sport 17 mrt. 2024 10:20

Lentemarathon Amstelveen: duizenden lopers op de been

Amstelveen - Zondagochtend om half tien klonk op het Stadsplein in Stadshart Amstelveen het startschot voor de KPMG Lentemarathon 2024. Duizenden lopers zetten vandaag hun beste beentje voor, op verschillende afstanden.