James met de befaamde noodle soep en de home made ice-tea

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.

Saigon Càphê is sinds 2017 aan het Stadsplein 12 gevestigd. Manager James Chin straalt van de energie nu de coronamaatregelen steeds verder worden versoepeld en de terrassen met de zomerse temperaturen weer ouderwets vol zitten. Het terras bruist en het personeel serveert er lustig op los. ‘Dit voelt echt heel goed,’ zegt hij.

Pho noodle soep

Heel veel van de gasten van de fraai ingerichte horeca-gelegenheid komen voor de zeer befaamde Pho noodle soep, de absolute bestseller waar je nauwelijks nee tegen kunt zeggen.  e run op de kleurrijke verse noodle soep, in tal van variaties te verkrijgen (kip, vis, vlees) is meer dan terecht: de soep is uitzonderlijk rijk gevuld en met de bij geserveerde kruiden en pepers zo pittig te maken als de gast zelf wil.

De gasten van Saigon Càphê zijn er verzot op, ongeacht uit welk land ze komen. Want de gasten komen uit alle landen van de wereld. ‘Letterlijk’, zegt James. ‘Koreanen, Japanners, Indiërs, Nederlanders. Zeker de Indonesische/Indische gasten weten ons goed te vinden.’

Iced Tea

Een andere (zomerse) aanrader die gretig in trek is, is de zelfgemaakte iced-tea van Saigon Càphê. Maar pas op, hij is verslavend. Of je nu de strawberry of lemon grass-variant neemt: het zijn verfrissende smaakexplosies waar je niet genoeg van kunt krijgen.

James is blij dat hij de favoriete gerechten weer kan serveren en is zijn grote internationale klantenkring onnoemelijk dankbaar dat ze Saigon Càphê (dat ook twee filialen in Amsterdam heeft) tijdens de langdurige lockdown bleven steunen door gebruik te maken van de Take Away & Delivery-mogelijkheden. ‘Geweldig, ze staken ons echt een hart onder de riem en dat helpt je erdoor heen,’ zegt James. ‘Natuurlijk is iedereen weer welkom!’

Saigon Càphê
Stadsplein 12
Amstelveen
Tel: 020-895 0368
www.saigoncaphe.nl

Dit betreft een partner-bijdrage in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen om de horeca in het Stadshart te promoten na de langdurige lockdown


Meer nieuws

112 vandaag 12:30

Bekende inbrekerstruc weer in opmars in Amstelveen: takjes tegen de deur

Amstelveen - Een bekende inbrekerstruc is weer in opmars in Amstelveen nu de vakantieperiode is aangebroken. Om erachter te komen of bewoners al dan niet op vakantie zijn, plaatsen inbrekers takjes tegen een deur. Als de takjes langere tijd op hun plaats blijven is het voor inbrekers vaak reden om toe te slaan.  

112 gisteren 10:18

Nachtelijke schuurbrand in Aalsmeer vermoedelijk door gloeiende BBQ-kolen

Aalsmeer - In de Karperstraat in Aalsmeer is afgelopen nacht een bewoner gewond geraakt door een schuurbrand die vermoedelijk is ontstaan door gloeiende restanten houtskool van een barbeque. De brandweer attendeert naar aanleiding van het incident mensen op het belang van veilig barbecuën.