Stadsplein Amstelveen zondag in teken van Japan Festival

Amstelveen - Het Stadsplein in Amstelveen staat vandaag, zondag 19 juni 2022, in het teken van het Japan Festival 2022.

Tussen 12.00 en 18.00 uur is er van alles op het plein te beleven. Het festival, dat de afgelopen twee jaar niet kon worden gehouden in verband met corona, biedt een zeer gevarieerd programma, waarbij de Japanse keuken en cultuur volop aan bod komen. Er worden diverse workshops en optredens gehouden voor zowel kinderen als volwassenen.

De toegang tot het festival is gratis. Het thema van het festival is 'Reconnect for tomorrow'. De organisatie wil met het festival onder andere de meer dan 400 jaar oude band tussen Japan en Nederland levend te houden voor de toekomst. 

Meer informatie en het programma is te vinden opde website www.japanfestival.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Tweede verdachte vast in mysterieuze zaak rond doodgeschoten pakketbezorger (23) Amstelveen

Amstelveen - In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 23-jarige Amstelvener heeft de recherche een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 71-jarige man met zowel de Israëlische als de Poolse nationaliteit. Eerder dit jaar, in april, werd in Duitsland ook al een 72-jarige man aangehouden met de Israëlische en de Litouwse nationaliteit.  

112 vandaag 09:03

Bouwmaterialen Uithoornlijn in vlammen op

Uithoorn – In Uithoorn  zijn bij een brand in de vroege ochtend van dinsdag op woensdag diverse bouwmaterialen ten behoeve van de aanleg van de nieuwe Uithoornlijn in vlammen opgegaan.