Golfcentrum Amsteldijk
Advertorial Sport

Start van golfseizoen tijdens de Kick-off Dagen bij Amsteldijk

Amstelveen - Voor het 7e achtereenvolgende jaar luidt Golfcentrum Amsteldijk het nieuwe golfseizoen in met de Kick-off Dagen.  Op zaterdag 6 en zondag 7 april zijn er weer tal van leuke (gratis) activiteiten voor zowel de beginnende als gevorderde golfer.

De '9 Werelden van Golf' is deze dag het decor voor een tal van gratis proeflessen en andere activiteiten bij het unieke opleidingscentrum.

Impressie

'Met de proeflessen geven onze enthousiaste golfpro’s een impressie van onze met grote zorg opgezette lesprogramma’s waarmee u het beste uit uzelf én het golfspel haalt. Vanwege de grote interesse voor deze proeflessen vragen wij u zich via onze website in te schrijve. Inschrijving voor één van de golfcursussen is dit weekend extra aantrekkelijk want u ontvangt dan maar liefst 25% korting', meldt Golfcentrum Amsteldijk in een persbericht.

Voordelig

Verder kan er voor het voordelige tarief van € 10 voor leden en € 17,50 voor niet-leden op de 9-holes A-statusbaan worden gegolft. Reserveren kan via www.amsteldijk.nl.

'Behalve de proeflessen geven onze pro’s ook interessante workshop en kan de jeugd genieten van minigolf. GolfPlaza is aanwezig met een stand waar u lekker kunt golfshoppen voor de golfmode voor 2019 en waar u terecht kunt voor advies over clubfitting. We hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn zodat u ook nog lekker op het terras van Brasserie 10 kunt genieten van wat zonnestralen en een smakelijke lunch, borrel of diner. We zien u graag tijdens dit weekend om samen met u het nieuwe golfseizoen goed van start te gaan! 

Informatie

Meer informatie over het programma en het inschrijven voor de proeflessen kan via www.amsteldijk.nl/lp/kick-off-dagen.


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:48

Bijzonder staaltje corona-steun: BINK Fietsen schenkt hotelfietsen aan Abina

Amstelveen – Het is geen geheim dat de horeca het zwaar heeft in de huidige coronatijden. Ook Abina aan de Amsterdamseweg wordt stevig getroffen. Het inspireerde buur-ondernemer BINK Fietsen om Abina op speciale wijze te hulp te schieten met de schenking van splinternieuwe hotelfietsen, die Abina kan inzetten voor (hotel-)gasten.

Algemeen gisteren 14:31

Niet aan te slepen mini-Zwijntje levert KiKa cheque op van 3200 euro

Amstelveen - De verkoop van de tweede serie speciale 3D-minibeeldjes van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje heeft KiKa een cheque opgeleverd van 3200 euro. Stadshart-manager Ben Verheijen overhandigde de cheque gisteren bij het echte beeld aan Marijke Roskam van KiKa, die ontzettend verheugd was met de schenking.

Corona Amstelveen gisteren 07:00

COVID-19-patiënten in Amstelveen van 6 naar 34

Amstelveen - Uit de laatste update van het RIVM omtrent het corona-virus blijkt dat het aantal COVID19-patiënten in Amstelveen is gestegen van 6 naar 34.