Start van golfseizoen tijdens de Kick-off Dagen bij Amsteldijk

Start van golfseizoen tijdens de Kick-off Dagen bij Amsteldijk Foto: Golfcentrum Amsteldijk

Amstelveen - Voor het 7e achtereenvolgende jaar luidt Golfcentrum Amsteldijk het nieuwe golfseizoen in met de Kick-off Dagen.  Op zaterdag 6 en zondag 7 april zijn er weer tal van leuke (gratis) activiteiten voor zowel de beginnende als gevorderde golfer.

De '9 Werelden van Golf' is deze dag het decor voor een tal van gratis proeflessen en andere activiteiten bij het unieke opleidingscentrum.

Impressie

'Met de proeflessen geven onze enthousiaste golfpro’s een impressie van onze met grote zorg opgezette lesprogramma’s waarmee u het beste uit uzelf én het golfspel haalt. Vanwege de grote interesse voor deze proeflessen vragen wij u zich via onze website in te schrijve. Inschrijving voor één van de golfcursussen is dit weekend extra aantrekkelijk want u ontvangt dan maar liefst 25% korting', meldt Golfcentrum Amsteldijk in een persbericht.

Voordelig

Verder kan er voor het voordelige tarief van € 10 voor leden en € 17,50 voor niet-leden op de 9-holes A-statusbaan worden gegolft. Reserveren kan via www.amsteldijk.nl.

'Behalve de proeflessen geven onze pro’s ook interessante workshop en kan de jeugd genieten van minigolf. GolfPlaza is aanwezig met een stand waar u lekker kunt golfshoppen voor de golfmode voor 2019 en waar u terecht kunt voor advies over clubfitting. We hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn zodat u ook nog lekker op het terras van Brasserie 10 kunt genieten van wat zonnestralen en een smakelijke lunch, borrel of diner. We zien u graag tijdens dit weekend om samen met u het nieuwe golfseizoen goed van start te gaan! 

Informatie

Meer informatie over het programma en het inschrijven voor de proeflessen kan via www.amsteldijk.nl/lp/kick-off-dagen.


Reacties