Zaai

Startende ondernemers in Amstelveen opgelet: inschrijvingen voor ZAAI geopend

Amstelveen - Een nieuwe editie van ZAAI, een succesvol groei & verbind traject voor startende ondernemers in Amstelveen staat weer in de startblokken. Startende ondernemers in Amstelveen kunnen zich tot en met 20 december 2023 inschrijven via www.zaaiamstelveen.nl.. 

De gemeente Amstelveen ondersteunt, samen met de Ondernemersvereniging Amstelveen en de Rabobank, tijdens ZAAI startende ondernemers met een pakket van masterclasses, intervisie, netwerkevenementen en bedrijfsbezoeken. Het traject gaat in januari 2024 van start en duurt zes maanden.

ZAAI bevat de volgende onderdelen:

  • Leerzame masterclasses van ervaren trainers, tevens zelfstandig ondernemers
  • Inspirerende bedrijfsbezoeken in Amstelveen
  • Meerdere intervisiebijeenkomsten met mededeelnemers
  • Bijwonen van netwerkbijeenkomsten met het lokale MKB

Waarom meedoen aan ZAAI?

Bij de informatiebijeenkomst 20 november in P60, waren ruim 75 enthousiaste zelfstandig ondernemers uit Amstelveen aanwezig. Wethouder Economische Zaken, Adam Elzakalai, opende de avond. Hij sprak over het belang van ondernemerschap en ondernemers voor de gemeente Amstelveen. Startende ondernemers kunnen alle hulp gebruiken. Hun ambitie, ondernemerschap en doorzettingsvermogen vormen de basis voor succes, maar zonder netwerk geen business. “Door startende ondernemers in deze cruciale fase te ondersteunen, legt ZAAI het fundament voor een bestendige groei in de toekomst. Immers: alleen ga je sneller, samen kom je verder.”

Informatie over ZAAI

Meer informatie over het programma, de selectiecriteria voor deelname en de inschrijfmogelijkheid vind je op de website van ZAAI Amstelveen. Meer informatie staat op www.zaaiamstelveen.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:00

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit: No. 86

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine (No. 86, maart 2024) is uit! Deze maand bevat het magazine onder andere een overzicht van woningbouwlocaties in Amstelveen.

Politiek vandaag 14:02

Gemeenteraad Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij lokale politiek en gaat de straat op

Amstelveen - De gemeenteraad van Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij de lokale politiek en horen wat er leeft in de samenleving. Wat zijn de zorgen en aandachtspunten van inwoners, wat zijn hun tips aan de raad? Een aantal raads- en burgerleden bracht afgelopen zaterdag daarom onder de noemer 'Raad op straat' een bezoek aan winkelcentrum Groenhof, om input van inwoners te verzamelen.

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:27

Het festival voor jonge bands Young Urbanus op 6 april

Amstelveen - Zaterdagavond 6 april aanstaande vindt voor de derde keer Young Urbanus plaats in het Noorddamcentrum Bovenkerk. Young Urbanus is inmiddels uitgegroeid tot dé hotspot voor jonge bands in Amstelveen! Toegang is gratis. Het eerste optreden start om 19:30 uur. Vol is vol!

Politiek vandaag 09:11

Vijvers Middenhoven uitgebaggerd: ‘Nu vijver bij winkelcentrum Groenhof’

Amstelveen - Om de waterkwaliteit te verbeteren zijn de vijvers in Park Middenhoven uitgebaggerd. De lokale politieke partij Goed voor Amstelveen, die zich hard maakte voor het uitbaggeren, hoopt dat nu ook de vijver bij winkelcentrum Groenhof (naast De Bolder) aan de beurt komt.