Zaai

Startende ondernemers in Amstelveen opgelet: inschrijvingen voor ZAAI geopend

Amstelveen - Een nieuwe editie van ZAAI, een succesvol groei & verbind traject voor startende ondernemers in Amstelveen staat weer in de startblokken. Startende ondernemers in Amstelveen kunnen zich tot en met 20 december 2023 inschrijven via www.zaaiamstelveen.nl.. 

De gemeente Amstelveen ondersteunt, samen met de Ondernemersvereniging Amstelveen en de Rabobank, tijdens ZAAI startende ondernemers met een pakket van masterclasses, intervisie, netwerkevenementen en bedrijfsbezoeken. Het traject gaat in januari 2024 van start en duurt zes maanden.

ZAAI bevat de volgende onderdelen:

  • Leerzame masterclasses van ervaren trainers, tevens zelfstandig ondernemers
  • Inspirerende bedrijfsbezoeken in Amstelveen
  • Meerdere intervisiebijeenkomsten met mededeelnemers
  • Bijwonen van netwerkbijeenkomsten met het lokale MKB

Waarom meedoen aan ZAAI?

Bij de informatiebijeenkomst 20 november in P60, waren ruim 75 enthousiaste zelfstandig ondernemers uit Amstelveen aanwezig. Wethouder Economische Zaken, Adam Elzakalai, opende de avond. Hij sprak over het belang van ondernemerschap en ondernemers voor de gemeente Amstelveen. Startende ondernemers kunnen alle hulp gebruiken. Hun ambitie, ondernemerschap en doorzettingsvermogen vormen de basis voor succes, maar zonder netwerk geen business. “Door startende ondernemers in deze cruciale fase te ondersteunen, legt ZAAI het fundament voor een bestendige groei in de toekomst. Immers: alleen ga je sneller, samen kom je verder.”

Informatie over ZAAI

Meer informatie over het programma, de selectiecriteria voor deelname en de inschrijfmogelijkheid vind je op de website van ZAAI Amstelveen. Meer informatie staat op www.zaaiamstelveen.nl


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 15:23

Wind speelt werkzaamheden A9 parten: brugdek Schipholbrug nog niet ingehesen

Amstelveen - In verband met de voorspelde windverwachting is zaterdagmiddag nog altijd niet gestart met het inhijsen van het nieuwe dek van de Schipholbrug in de A9 bij Schiphol. Dit betekent in elk geval dat de A9 ook zondag 16 juni de hele dag in beide richtingen dicht blijft.   

Sport gisteren 09:00

Siem de Jong openhartig over zijn voetbalcarrière en het EK

Amstelveen - Siem de Jong (35) behoeft eigenlijk geen introductie. De aanvallende middenvelder zette vorig jaar een punt achter zijn indrukwekkende voetbalcarrière die in het teken stond van titels, maar ook zeker van blessures. In het Oude Dorp in Amstelveen blikt hij terug op de afgelopen jaren en spreekt hij over zijn hoogtepunten, uitdagingen en natuurlijk het aankomende EK.