VTF
112

Steekpartij in Amsterdamse bos

Amstelveen - Aan de Duizendmeterweg in het Amsterdamse bos is woensdagavond een persoon neergestoken.

Het slachtoffer is met spoed en onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De aanleiding van de steekpartij is nog onbekend.

Er was woensdagavond nog geen signalement van de dader. De politie heeft met onder meer een helikopter naar de dader gezocht. De politie meldde in de loop van de ochtend dat een persoon zich later op de avond heeft gemeld  bij een politiebureau.

De politie stelt: 'Het slachtoffer belde rond 21.30 uur 112 met de mededeling dat hij in elkaar was geslagen door iemand met wie hij een afspraak had in het Amsterdamse bos. Agenten troffen de man, een 29-jarige Amsterdammer, met meerdere steekwonden en schrammen aan. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Iets voor middernacht meldde een man zich bij een politiebureau. Hij verklaarde eerder op de avond iemand neergestoken te hebben. De 31-jarige verdachte is ingesloten voor nader onderzoek.'

Foto: VTF / Vivian Tusveld


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 10:03

Blijf thuis, blijf thuis, blijf thuis Amstelveen

Amstelveen – Amstelveen telt diverse aantrekkelijke recreatieplekken en natuurgebieden, maar inwoners van Amstelveen worden dit paasweekiende opnieuw dringend opgeroepen de recreatieplekken in de gemeente zoals (heem-)parken, het Amsterdamse Bos en de natuurgebieden (polders en oeverlanden rond de Poel) niet te bezoeken en thuis te blijven.

Horeca gisteren 11:48

Lekker nieuws: Abina Afhaalservice uitgebreid

Amstelveen – Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg breidt de speciale Afhaalservice uit met twee gerechten: een vegetarische lasagneschotel en de beroemde Oreo Cheesecake zijn aan de afhaalservice toegevoegd.