Davey Photography, Davey Baas
112

Steekpartij nabij politiebureau in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft zondagavond een steekpartij plaatsgevonden. Het incident had plaats op het Buitenplein pal tegenover het politiebureau van Amstelveen.

Wat er precies is gebeurd is vooralsnog onduidelijk. De politie, die even rond half zeven werd gealarmeerd, is direct een zoekactie gestart naar de verdachte en is met diverse busjes ter plaatse.  De verdachte is nog voortvluchtig.

Een ambulance werd met grote spoed opgeroepen; het slachtoffer wordt behandeld aan zijn verwondingen en is naar het ziekenhuis overgebracht.

Onderste foto: VTF, Vivian Tusveld / Bovenste foto: Davey Photography, Davey Baas

Update: omstreeks half negen heeft opnieuw een steekpartij plaatsgevonden in Amstelveen, bij De Meent in Middenhoven.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.