VVD-lijsttrekker Herbert Raat
Advertorial Politiek

Stem 21 maart voor VVD Amstelveen!

Stem woensdag 21 maart VVD (Lijst 1) Voor Amstelveen!

Amstelveen is gebouwd op een lange historie. Ontstaan in 1278 onder de naam Nieuwer-Amstel en ontwikkeld tot een fantastische gemeente met inmiddels 90.000 inwoners. Amstelveen ligt economisch geografisch centraal, is goed bereikbaar, ligt nabij Schiphol en is een oase van groen, rust en ruimte. Onze schitterende (heem)parken, vijverpartijen en de groenstructuur zijn nog steeds uniek in onze regio. De VVD blijft ervoor zorgen dat dit groene karakter verder wordt uitgebreid daar waar mogelijk. Een warm welkom aan de entreepoorten van Amstelveen en een veilig gevoel van thuiskomen voor de Amstelveners!

Amstelveen en de VVD blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden, de VVD vierde in 2016 haar 70-jarig bestaan in Amstelveen en is al bijna 35 jaar de grootste fractie in Amstelveen. De VVD in Amstelveen werkt hard voor de belangen van de Amstelveners. Met een sterke drang naar samenwerking staat de deur voor andere partijen altijd open. Want het realiseren van een evenwichtige balans moet breed gedragen worden.

De VVD wil de uitvoering van haar plannen en visie voor Amstelveen verder voortzetten. Met een krachtige en dienstbare gemeentelijke overheid en een gemeentebestuur dat er is voor Amstelveners (en niet andersom).

(advertorial)


Meer nieuws

Sport vandaag 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 vandaag 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.

Algemeen gisteren 09:35

‘Invoeren betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk’

Amstelveen - De VVD Amstelveen stelt dat het invoeren van betaald parkeren in heel Amstelveen uiteindelijk onvermijdelijk zal zijn. ‘Onze insteek zal zijn dat parkeervergunningen voor inwoners en ondernemers goedkoop blijven en dat er per wijk ruimte is voor maatwerkoplossingen,’ stelt VVD-raadslid Menno van Leeuwen in een vooruitblik op volledig betaald parkeren in Amstelveen.