AmstelveenZ

Stemhulp verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen

Amstelveen – ‘Ik heb geen idee waarop ik moet stemmen’ is ook in Amstelveen een veelgehoorde tekst de afgelopen weken. Nu de verkiezingen letterlijk voor de deur staan (15 maart 2023): deze kieswijzer voor zowel de Provinciale Staten-verkiezingen als de Waterschapsverkiezingen kan wellicht helpen.

Die stem/kieswijzer heet mijnstem.nl en kan worden gezien als een kieskompas voor zowel de Provinciale Statenverkiezingen als de Waterschapsverkiezingen 2023. Je kan er ontdekken welke partijen het best bij jou passen aan de hand van stellingen. De partijen geven bovendien duiding bij elke stelling.

GA NAAR MIJN STEM.NL

MijnStem is een stemhulp van Citisens, een zusterbedrijf van van Necker van Naem. Necker van Naem is al meer dan 15 jaar actief met onderzoek en advies in het lokale, provinciale en landelijke bestuur en marktleider op het gebied van raadsonderzoek en rekenkameronderzoek. 


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.