Step in Pilates
Advertorial Zakelijk

Step in Pilates: groeps- en privélessen, divers aanbod

Amstelveen - Step in Pilates is een studio in het Oude Dorp in Amstelveen, gevestigd aan de Laan Nieuwer-Amstel 3C. De studio biedt groepslessen en privélessen en heeft een gevarieerd aanbod.

‘Bij Step in Pilates richten we ons op jou. In onze studio in Amstelveen kun je terecht voor zowel groeps- als privélessen en met een divers aanbod aan Pilates-apparatuur is de studio voor jou gemaakt,' meldt de studio.

Tower Reformer Pilates

Tower Reformer Pilates kan helpen bij het conditioneren van het lichaam, het versterken en verstevigen van de spieren, het verbeteren van de flexibiliteit en meer. Deze vorm van Pilates is voor iedereen en toegankelijk voor alle niveaus, ook voor beginners.

Ga voor meer informatie naar www.stepinpilates.com
Tot binnenkort @stepinpilates

---

Step in Pilates: group and private classes, diverse offerings 

Amstelveen - Step in Pilates is a studio in the Old Village in Amstelveen, located on the Laan Nieuwer-Amstel 3C. The studio offers group and private classes and has a diverse range of offerings.

‘At Step in Pilates, we focus on you. With a diverse range of Pilates equipment, the studio is created for you'.

Tower Reformer Pilates

Tower Reformer Pilates can help with body conditioning, strengthening and toning the muscles, improving flexibility, and more.  Tower Reformer Pilates is for everybody and accessible to all levels, including beginners. 

To get more information visit www.stepinpilates.com
See you @stepinpilates very soon.’

(Dit betreft een advertorial)


Meer nieuws

Sport vandaag 09:00

Siem de Jong openhartig over zijn voetbalcarrière en het EK

Amstelveen - Siem de Jong (35) behoeft eigenlijk geen introductie. De aanvallende middenvelder zette vorig jaar een punt achter zijn indrukwekkende voetbalcarrière die in het teken stond van titels, maar ook zeker van blessures. In het Oude Dorp in Amstelveen blikt hij terug op de afgelopen jaren en spreekt hij over zijn hoogtepunten, uitdagingen en natuurlijk het aankomende EK.

Verkeer & Vervoer gisteren 17:49

Rijksweg A9 bij Amstelveen vrijdagavond eerder dicht vanwege verwachte harde wind

Amstelveen - Rijkswaterstaat is genoodzaakt om de A9 bij Amstelveen - in de richting van Utrecht/Almere - vanavond (vrijdag 14 juni) eerder af te sluiten dan aanvankelijk gepland. De snelweg gaat om 20.00 uur op slot in plaats van 23.00 uur, omdat er stevige wind wordt verwacht die de geplande werkzaamheden kunnen dwarsbomen.

Kunst & Cultuur gisteren 14:00

Topvioliste Anne Bazen stond in halve finale Prinses Christina Concours

Amstelveen - De Amstelveense violiste Anne Bazen (16) was zes jaar oud toen ze voor het eerst viool speelde. Naar eigen zeggen heeft ze het instrument tot op de dag van vandaag niet meer losgelaten. In april stond ze in de halve finale van het Prinses Christina Concours, een toonaangevende klassieke muziekwedstrijd voor jonge talenten tussen de 12 en 19 jaar.

Algemeen gisteren 12:07

Groep Amstelveense ouderen heeft onvoldoende geld om goed te eten

Amstelveen - In Amstelveen is een groep ouderen die niet genoeg geld heeft om goed te eten. Onder deze ouderen bestaat daarover veel schaamte. Ook blijkt dat de ouderen die afhankelijk zijn van de Voedselbank, het vervoer naar de Voedselbank als probleem ervaren.