Step in Pilates
Advertorial Zakelijk

Step in Pilates: groeps- en privélessen, divers aanbod

Amstelveen - Step in Pilates is een studio in het Oude Dorp in Amstelveen, gevestigd aan de Laan Nieuwer-Amstel 3C. De studio biedt groepslessen en privélessen en heeft een gevarieerd aanbod.

‘Bij Step in Pilates richten we ons op jou. In onze studio in Amstelveen kun je terecht voor zowel groeps- als privélessen en met een divers aanbod aan Pilates-apparatuur is de studio voor jou gemaakt,' meldt de studio.

Tower Reformer Pilates

Tower Reformer Pilates kan helpen bij het conditioneren van het lichaam, het versterken en verstevigen van de spieren, het verbeteren van de flexibiliteit en meer. Deze vorm van Pilates is voor iedereen en toegankelijk voor alle niveaus, ook voor beginners.

Ga voor meer informatie naar www.stepinpilates.com
Tot binnenkort @stepinpilates

---

Step in Pilates: group and private classes, diverse offerings 

Amstelveen - Step in Pilates is a studio in the Old Village in Amstelveen, located on the Laan Nieuwer-Amstel 3C. The studio offers group and private classes and has a diverse range of offerings.

‘At Step in Pilates, we focus on you. With a diverse range of Pilates equipment, the studio is created for you'.

Tower Reformer Pilates

Tower Reformer Pilates can help with body conditioning, strengthening and toning the muscles, improving flexibility, and more.  Tower Reformer Pilates is for everybody and accessible to all levels, including beginners. 

To get more information visit www.stepinpilates.com
See you @stepinpilates very soon.’

(Dit betreft een advertorial)


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:30

Online informatieavond over subsidies en leningen voor verduurzamen woning

Amstelveen - Voor inwoners van Amstelveen die meer willen weten over subsidies en geldzaken voor het verduurzamen van hun woning wordt op donderdag 29 februari om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst gehouden. Aanmelden is ook nuttig als je deze avond geen tijd hebt, want je kan de bijeenkomst na aanmelding op een later moment terugkijken.

Algemeen gisteren 17:32

Code Oranje om zware windstoten

Amstelveen - Het KNMI heeft voor vanavond code oranje afgekondigd in verband met verwachte zware windstoten. In Noord-Holland geldt code oranje tussen 21.00 en 00.00 uur.

Algemeen gisteren 16:30

Gemeente en politie wijzen kinderen op gevaren internet met game HackShield

Amstelveen - Kinderen zijn steeds vaker online. Ze spelen games, appen en brengen veel tijd op social media door. Helaas zijn ze zich nauwelijks bewust van de gevaren die hier aan kleven. Samen met de politie zet de gemeente het online spel HackShield in, om kinderen weerbaar te maken op internet.

112 gisteren 14:18

Autobrand Oude Dorp: vermoedelijk technisch mankement

Amstelveen - Een korte maar hevige autobrand aan Zetveld in het Oude Dorp van Amstelveen waarbij afgelopen dinsdagnacht een personenwagen grotendeels in de as werd gelegd, is vermoedelijk veroorzaakt door een technisch mankement.