Step in Pilates
Advertorial Zakelijk

Step in Pilates: groeps- en privélessen, divers aanbod

Amstelveen - Step in Pilates is een studio in het Oude Dorp in Amstelveen, gevestigd aan de Laan Nieuwer-Amstel 3C. De studio biedt groepslessen en privélessen en heeft een gevarieerd aanbod.

‘Bij Step in Pilates richten we ons op jou. In onze studio in Amstelveen kun je terecht voor zowel groeps- als privélessen en met een divers aanbod aan Pilates-apparatuur is de studio voor jou gemaakt,' meldt de studio.

Tower Reformer Pilates

Tower Reformer Pilates kan helpen bij het conditioneren van het lichaam, het versterken en verstevigen van de spieren, het verbeteren van de flexibiliteit en meer. Deze vorm van Pilates is voor iedereen en toegankelijk voor alle niveaus, ook voor beginners.

Ga voor meer informatie naar www.stepinpilates.com
Tot binnenkort @stepinpilates

---

Step in Pilates: group and private classes, diverse offerings 

Amstelveen - Step in Pilates is a studio in the Old Village in Amstelveen, located on the Laan Nieuwer-Amstel 3C. The studio offers group and private classes and has a diverse range of offerings.

‘At Step in Pilates, we focus on you. With a diverse range of Pilates equipment, the studio is created for you'.

Tower Reformer Pilates

Tower Reformer Pilates can help with body conditioning, strengthening and toning the muscles, improving flexibility, and more.  Tower Reformer Pilates is for everybody and accessible to all levels, including beginners. 

To get more information visit www.stepinpilates.com
See you @stepinpilates very soon.’

(Dit betreft een advertorial)


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:17

Pluktuin Zorgvlied geopend

Amstelveen - Afgelopen week is op gedenkpark Zorgvlied een bijzondere tuin geopend: een natuurlijke bloemenpluktuin. Burgemeester Tjapko Poppens was hierbij aanwezig. Naasten die op Zorgvlied een graf van dierbare bezoeken, kunnen in de pluktuin een paar bloemen plukken en bij het graf neerleggen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur gisteren 12:20

Bloesempark Amsterdamse bos in bloei

Amstelveen - De bloeiperiode van het Bloesempark in het Amsterdamse bos is officieel aangebroken.