Steun De Schakel en kom naar de haringparty At Sea

Amstelveen - Voor de speciale haringparty op het terras van restaurant The WineKitchen At Sea, donderdag 21 juni 2018 (morgen), zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Steun het goede doel (De Schakel) en geniet voor 50,- onbeperkt van haring van Volendammer Visspecialist Henry Schilder en bijpassende wijn van The WineKitchen At Sea tussen 16.00 en 19.00 uur. 

De haringparty voor het goede doel wordt voor de tweede keer georganiseerd door Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) en restaurant The WineKitchen at Sea.

Polsbandje

Deelnemers krijgen bovendien een uniek polsbandje (foto) dat door mensen van De Schakel is gemaakt.

De Haringparty begint om 16.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Op de Rotary Haringparty (op het fraaie terras van het restaurant) kan in die tijd onbeperkt haring worden gegeten en bijpassende wijn worden gedronken tegen een bijdrage van €50. Dat bedrag komt grotendeels ten goede aan De Schakel, de Amstelveense vrijetijdsvereniging voor mensen met een verstandelijke beperking in Amstelveen. en de vereniging heeft het geld natuurlijk hard nodig!

Veiling

Ook is er een special veiling: aanwezigen kunnen bieden op bijzondere schilderijen, pentekeningen en foto's geveild uit privécollecties, maar ook schoonheidsbehandelingen en vele andere bijzonderheden zoals een topstuk van een bekende internationale ontwerper!

Kom langs

Kom morgen langs en meld je vanavond of morgenochtend nog aan via het e-mailadres: ranaharing@gmail.com. Je kan met pin betalen bij The Winekitchen At Sea aan de Ouderkerlaan 1 in Amstelveen.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek vandaag 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan.