Steunactie Horeca Amstelveen krijgt vervolg

Amstelveen - Nu de corona-crisis voortduurt en horecabedrijven nog zwaarder getroffen worden hebben de initiatiefnemers van het boek Horeca Amstelveen in samenspraak met de horeca besloten de actie (en de in het boek vermelde kortingen) te verlengen tot onbepaalde tijd.

Ten tijde van de eerste lockdown in maart, ontstond er op initiatief van  Robert Mathijsen (Artdirector van Makes Sense) en Michel Becker (voormalig horecaondernemer/voorzitter bij KHN), het idee om de horecabranche te ondersteunen met de uitgifte van een horecaboek. Het boek is nog steeds verkrijgbaar.

Recepten en kortingen

In het boekje staan recepten van restaurants, maar ook stellen diverse horecazaken zich voor en  staan er aanbiedingen en acties in. Het boek bevat volgens de samenstellers honderden euro’s aan kortingen. Het Amstelveense horecaboek is te koop voor € 9,50 bij de lokale boekhandel en speciaalzaken. Mensen die een diner/lunchbon ter waarde van € 50,- kopen bij een van de deelnemende horecabedrijven krijgen het boek gratis.

Wethouder Floor Gordon schrijft in haar voorwoord:  'Dit kleurrijke boek met prachtige foto’s en zonder winstoogmerk is ter promotie van onze lokale horeca. Een initiatief wat wij vanuit de gemeente Amstelveen van harte ondersteunen.'

De initiatiefnemers noemen het 'een prachtig cadeau voor de komende feestdagen, waarbij de horeca natuurlijk hoopt alle gasten weer spoedig te mogen ontvangen.'


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:00

December-editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - De nieuwe editie van AmstelveenZ Magazine wordt vanaf vandaag verspreid in Amstelveen en omstreken. Het dikke december-nummer (84 pagina's) staat grotendeels in het teken van de feestelijke decembermaand. 

Wonen vandaag 11:46

Buurtschap De Zwarte Kat fel tegen drie villa’s op plek café

Amstelveen - Het buurtschap De Zwarte Kat, gelegen in Amstelveen, blijft fel tegen de bouw van drie villa’s op de plek van het voormalige café De Zwarte Kat aan de Amsteldijk en sluit een gang naar de rechter niet uit om de ontwikkeling tegen te houden.

Wonen vandaag 07:00

Column Geijsel Kroon: Funderingsschade

Ook rondom Amstelveen ontstaat door bodemdaling en lage grondwaterstand paalrot, palenpest en verschilzetting aan funderingen, met als gevolg een enorme (onverzekerde?) schade.

Algemeen gisteren 20:00

Wilbert Hartman nieuwe voorzitter Stichting Amstelveen Oranje

Amstelveen - Met de overhandiging van een iPad met daarop het digitale archief van Amstelveen Oranje heeft oud-voorzitter van Amstelveen Oranje, Frank Kuyper, per 1 oktober symbolisch het stokje doorgegeven aan zijn opvolger Wilbert Hartman. ‘Ik vond het tijd voor de jongere generatie om verder vorm te geven aan wat wij als Amstelveen Oranje betekenen voor onze inwoners,’ aldus Frank.