Advertorial Zakelijk

STRAK: Meer dan alleen een professionele haarbehandeling

Amstelveen - Onder de naam STRAK Salon opende Daphne Hofkamp anderhalf jaar geleden haar eigen kapsalon aan de Amsterdamseweg 210. Een mooie, maar ook logische stap na twintig jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende gerenommeerde kapperszaken in de regio.

Met gepaste trots kan ze anno december 2018 terugkijken op een zeer succesvolle periode waarin steeds meer klanten de weg naar haar sfeervolle salon wisten te vinden.

‘Het gaat ontzettend goed’, laat ze enthousiast weten. ‘Het is ook helemaal wat ik me ervan had voorgesteld. Deze uitstraling had ik voor ogen en ik merk, en krijg ook teruggekoppeld van bezoekers, dat waar ze voorheen naar Amsterdam moesten om een gespecialiseerde kapper te vinden, ze nu bij STRAK terecht kunnen. Dat vind ik natuurlijk erg ­fijn om te horen.’

Natuurlijke perfectie

Naast de expertise van STRAK, dat borg staat voor ‘natuurlijke perfectie’, is het ook de gezellige huiskamersfeer die Daphne heeft gecreëerd, dat je je hier direct thuis voelt. Een bezoek aan STRAK is voor dames, heren én kinderen een complete beleving die in het teken staat van verzorging, ontspanning en aandacht. Daphne: ‘Bovendien bieden we meer dan een professionele haarbehandeling alleen. We hebben een nagelstyliste in huis, verzorgen make-up en stylen en verven wenkbrauwen. Zo ga je helemaal up-to-date en strak de deur uit.’

Daphne is een ondernemer die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. ‘We zien dat steeds meer mannen en vrouwen een behandeling prefereren met natuurlijke producten’, vertelt ze. ‘Bij STRAK werken we bijvoorbeeld met het merk Oliebe® dat een 100 procent natuurlijke haarkleuring geeft.

Heel geschikt voor mensen die graag bewust leven, maar ook een uitkomst als je allergisch bent voor chemische haarkleuringen.’ De stylisten van STRAK werken daarnaast met het gerenommeerde en milieubewuste merk Kevin Murphy. Een merk dat sulfaat, ammonia en PDD vrij is.

Uitbreiding team

Het succes van STRAK heeft er inmiddels toe geleid dat de sympathieke eigenares op zoek is naar uitbreiding van haar team. ‘We zoeken nog een nagelstyliste, alsmede een parttime kapper en/of kapster’, vertelt ze. ‘Wie interesse heeft, wordt van harte uitgenodigd contact op te nemen via onderstaand emailadres. Bellen mag natuurlijk ook.’

Cadeau

Daphne en haar team verheugen zich altijd op de gezellige drukte deze maand en staan klaar om zoveel mogelijk mensen er met de feestdagen tip-top uit te laten zien. En een bezoekje aan STRAK is deze maand extra leuk want wie twee producten naar keuze van Kevin Murphy aanschaft, krijgt een heerlijke treatment oil Young.Again ter waarde van €9,90 cadeau.

Nieuwe website

STRAK Salon heeft deze maand ook een nieuwe website gelanceerd. ‘Een afspraak maken kan heel eenvoudig via ons afsprakensysteem op de site, zegt Daphne tot slot. ‘Dat werkt heel goed, hoewel telefonisch natuurlijk ook altijd mag.’

STRAK
Amsterdamseweg 120
Telefoon: 020 354 78 03
www.strakssalon.nl
info@straksalon.nl


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen 28 mei 2020 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.