Beeld uit veiligheidsvideo van Politie Amstelveen [2018]

Studenten in Amstelveen lastiggevallen door potloodventers

Amstelveen - Studenten en bezoekers van de internationale studentencampus Uilenstede in Amstelveen wordt geadviseerd een veilige route van en naar de campus te kiezen, omdat diverse studenten zijn lastiggevallen door potloodventers en andere personen.

Wijkagent van het gebied, Fred Kuiper, maakte in samenwerking met studentenhuisvester DUWO een voorlichtingsfilm over het nemen van een veilige route naar en van de campus.

Cameratoezicht

'Af en toe kregen we meldingen binnen van potlloodventers of andere personen die de studenten lastig vielen. Er is daarom geïnvesteerd in extra cameratoezicht en alle wegen naar de campus zijn ruim verlicht. We adviseren studenten en hun bezoekers om deze veilige wegen te kiezen,' aldus de politie. Zie hieronder de video, geplaatst op de Facebook-pagina van politie Amstelveen.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 10:46

Perfect Health: weet wat je nodig hebt [Lezersactie]

Amstelveen - Gezond oud worden willen we allemaal. Maar hoe gezond ben je eigenlijk? En wat heb je exact nodig om hieraan bij te dragen? Mischa Kremer richtte Perfect Health op voor mensen die bewust willen werken aan hun gezondheid. ‘Dankzij de Premium Health Check krijg je op wetenschappelijk niveau inzicht hoe je met leefstijl, voeding en voedingssupplementen aan de slag kunt gaan met je gezondheid. Wij maken moeilijke materie begrijpelijk en geven advies op maat. Zo houd je grip op je gezondheid.’

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.