Studentencampus Uilenstede (archief gemeente Amstelveen)

Studenten in Uilenstede gaan gewoon door met feestjes en dagen politie uit [Update]

Amstelveen - De politie in Amstelveen toonde zich disdagavond zeer ontstemd over diverse bewoners van enkele flatgebouwen in studentenwijk Uilenstede in Amstelveen, waar ondanks de strikte maatregelen nog altijd feestjes worden gevierd. Inmiddels heeft de politie aangegeven de situatie niet goed te hebben ingeschat. 

De politie stelde  dat zij, evenals handhavers van de gemeente, werden uitgedaagd door enkele bewoners toen zij op hun (asociale) gedrag werden aangesproken.

De Amstelveense politie deed via Facebook een dringend beroep op de bewoners van enkele flatgebouwen op Uilenstede om zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM.

'Wij begrijpen niet dat het organiseren van feestjes en samenkomsten doorgaat. En als vervolgens de collega’s van handhaving Amstelveen en de politie hier iets van vinden, ze uitgedaagd worden en de feestjes gewoon doorgaan. Stop daarmee en neem de veiligheidsinstructies in acht! We hopen dat je je aangesproken voelt door dit bericht en je je realiseert dat dit niet kan!', zo meldde de politie op Facebook. 

De politie heeft onder andere tegenover de NOS aangegeven dat de politie niet op de hoogte was dat er 14 mensen in een flat woonden en ook de Facebook-berichtgeving aangepast.

UPDATE: https://www.amstelveenz.nl/nieuws/uilenstede-bewoners-bijten-van-zich-af-over-vermeende-corona-feestjes.html


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 10:03

Blijf thuis, blijf thuis, blijf thuis Amstelveen

Amstelveen – Amstelveen telt diverse aantrekkelijke recreatieplekken en natuurgebieden, maar inwoners van Amstelveen worden dit paasweekiende opnieuw dringend opgeroepen de recreatieplekken in de gemeente zoals (heem-)parken, het Amsterdamse Bos en de natuurgebieden (polders en oeverlanden rond de Poel) niet te bezoeken en thuis te blijven.

Horeca gisteren 11:48

Lekker nieuws: Abina Afhaalservice uitgebreid

Amstelveen – Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg breidt de speciale Afhaalservice uit met twee gerechten: een vegetarische lasagneschotel en de beroemde Oreo Cheesecake zijn aan de afhaalservice toegevoegd.