Studentencampus Uilenstede weer geliefd campagneterrein

Amstelveen - Studentencampus Uilenstede in Amstelveen is weer een geliefd campagneterrein voor de politieke partijen richting de Tweede Kamerverkiezingen. Donderdag 16 november komt D66-kopstuk Jan Patternotte (nr. 2) naar Upper East op Uilenstede en op zondag 19 november sluit GroenLinks/PvdA Amstelveen de campagne af in Il Caffé.

D66: Jan Patternotte

D66 Amstelveen organiseert donderdagavond 16 november (20.30-22.00 uur) een College Tour met Jan Paternotte, de nr. 2 van de kandidatenlijst van D66 voor de Tweede Kamerverkiezingen 

jan patternotte d66.jpg
Jan Patternotte (Beeld: D66)

De deuren gaan open om 20.15 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de volgende link: https://eventix.shop/ytdkeauq Aanwezigen kunnen in gesprek met Jan Paternotte bij Upper East (Laan van Kronenburg 7) op Uilenstede. Zij kunnen vragen stellen en zich laten inspireren. 

GroenLinks-PvdA: Kamerlid Tom van der Lee (GL) & Europarlementariër Thijs Reuten (PvdA)

Op zondag 19 november sluit GroenLinks-PvdA Amstelveen haar verkiezings-campagne af met een feestelijke bijeenkomst in Il Caffe van 15.00 tot 17.30 uur. GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee en Europarlementariër Thijs Reuten (PvdA) zijn sprekers en ook zullen de Amstelveense politici Marijn van Ballegooijen (wethouder, PvdA) en Lennart de Looze (fractievoorzitter, GroenLinks) terugblikken op de gezamenlijke campagne. 

GroenLinks en PvdA voeren campagne op Hueseplein.jpg
Het campagneteam van GroenLInks-PvdA in Amstelveen

De partijen nodigen iedereen van harte uit om daarbij te zijn. Er zijn sprekers en er is muziek.  Campagneleider Simon Lutz (GroenLinks):  ‘Als je niet voor de sprekers komt, moet je komen voor de negenkoppige jazzband die zal optreden, Tzigane Jazz uit Utrecht. Het wordt een feest.’ Medecampagneleider Norma Elkwwas (PvdA) vult aan: ‘De toegang is gratis, en iedereen krijgt twee consumptiebonnen bij binnenkomst.'  Beide campagneleiders geven aan veel vertrouwen te hebben in een goede uitslag op 22 november 2023.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca vandaag 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk gisteren 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer gisteren 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.