Studentencampus Uilenstede weer geliefd campagneterrein

Amstelveen - Studentencampus Uilenstede in Amstelveen is weer een geliefd campagneterrein voor de politieke partijen richting de Tweede Kamerverkiezingen. Donderdag 16 november komt D66-kopstuk Jan Patternotte (nr. 2) naar Upper East op Uilenstede en op zondag 19 november sluit GroenLinks/PvdA Amstelveen de campagne af in Il Caffé.

D66: Jan Patternotte

D66 Amstelveen organiseert donderdagavond 16 november (20.30-22.00 uur) een College Tour met Jan Paternotte, de nr. 2 van de kandidatenlijst van D66 voor de Tweede Kamerverkiezingen 

jan patternotte d66.jpg
Jan Patternotte (Beeld: D66)

De deuren gaan open om 20.15 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de volgende link: https://eventix.shop/ytdkeauq Aanwezigen kunnen in gesprek met Jan Paternotte bij Upper East (Laan van Kronenburg 7) op Uilenstede. Zij kunnen vragen stellen en zich laten inspireren. 

GroenLinks-PvdA: Kamerlid Tom van der Lee (GL) & Europarlementariër Thijs Reuten (PvdA)

Op zondag 19 november sluit GroenLinks-PvdA Amstelveen haar verkiezings-campagne af met een feestelijke bijeenkomst in Il Caffe van 15.00 tot 17.30 uur. GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee en Europarlementariër Thijs Reuten (PvdA) zijn sprekers en ook zullen de Amstelveense politici Marijn van Ballegooijen (wethouder, PvdA) en Lennart de Looze (fractievoorzitter, GroenLinks) terugblikken op de gezamenlijke campagne. 

GroenLinks en PvdA voeren campagne op Hueseplein.jpg
Het campagneteam van GroenLInks-PvdA in Amstelveen

De partijen nodigen iedereen van harte uit om daarbij te zijn. Er zijn sprekers en er is muziek.  Campagneleider Simon Lutz (GroenLinks):  ‘Als je niet voor de sprekers komt, moet je komen voor de negenkoppige jazzband die zal optreden, Tzigane Jazz uit Utrecht. Het wordt een feest.’ Medecampagneleider Norma Elkwwas (PvdA) vult aan: ‘De toegang is gratis, en iedereen krijgt twee consumptiebonnen bij binnenkomst.'  Beide campagneleiders geven aan veel vertrouwen te hebben in een goede uitslag op 22 november 2023.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.