Studio Pets

Studio Pets opent nieuwe winkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Liefhebbers van schattige jonge dieren en stijlvolle accessoires kunnen vanaf 12 september 2020 hun hart ophalen in Stadshart Amstelveen, bij de eerste flagshipstore van Studio Pets.

Na internationaal succes in landen als Rusland en Amerika opent het van oorsprong Nederlandse merk haar mondiaal eerste flagshipstore op het Binnenhof. De collectie in Stadshart Amstelveen bestaat uit stijlvolle producten zoals tassen, notitieboeken, pennen en pluche dieren.

Dierenfotografie Amstelveen

Studio Pets is al meer dan 14 jaar actief in de dierenfotografie. Oprichtster Myrna Huijing kan niet wachten om in Stadshart Amstelveen alle dierenliefhebbers te ontvangen in de flagshipstore: “Stadshart Amstelveen is van internationale allure en hierdoor de juist plek om onze eerste fysieke brandstore te openen. De producten van Studio Pets worden over de hele wereld verkocht, maar een eigen winkel stond heel hoog op mijn wensenlijstje. Ik ben ooit in mijn woonkamer gestart met het fotograferen van mijn eigen hondjes. Niet wetende dat we een paar jaar later van broodtrommels tot dekbedden en van schoolspullen tot knuffels over de hele wereld zouden verkopen.”

Myrna-Huijing-opent-Studio-Pets-in-Stadshart-Amstelveen-2-c-Studio-Pets.jpg
Myrna Huijing. [© Studio Pets]

Dierenwelzijn bovenaan

Huijing vervolgt: “Het welzijn van het dier staat bij ons écht bovenaan. Ik ben er namelijk van overtuigd dat blije dieren de leukste foto’s opleveren. Doordat we de dieren zo goed kennen, worden onze producten aaibaar, persoonlijk en uniek. Bovendien delen we alle informatie over onze schattige modellen op de website. Ik kijk er onwijs naar uit om alle Studio Pets fans van jong en oud nu in het echt te ontmoeten. En waar beter dan in dit mooie winkelcentrum.”

Opening Studio Pets Amstelveen

Tijdens het openingsweekend kunnen bezoekers op de foto met levensgrote huisdieren, een Studio Pets ballon halen en selfies maken in de selfie booth. De leukste selfies winnen een knuffel naar keuze en een cadeaukaart aangeboden door Stadshart Amstelveen. Daarnaast geldt de hele week een openingskorting van 15 procent op de gehele collectie. Voor meer informatie: stadshartamstelveen.nl 

Studio-Pets-opent-in-Stadshart-Amstelveen-c-Studio-Pets.jpg
© Studio Pets


Meer nieuws

Algemeen vandaag 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk vandaag 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.