Roy Beusker Fotografie

SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro valt in Amstelveen

Amstelveen – Op de Amstelveense postcode 1187 AL (Jacob van Lennepplantsoen) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen.

Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars en overhandigde aan hen de cheques, op gepaste afstand.

Zestien deelnemers vallen in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Amstelveen. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro en hebben bedragen variërend van 50.000 tot 150.000 euro gewonnen, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Anastacia (67 - foto boven) wint 50.000 euro en is blij verrast: 'Ik kom uit Suriname, maar mijn kinderen zijn daar nog nooit geweest. Nu kan ik ze eindelijk laten zien waar hun moeder vandaan komt. Als het weer kan, natuurlijk!'

Sonja (66) wint maar liefst 150.000 euro: 'Ik ga er rustig over nadenken, maar ik ga in ieder geval mijn kinderen en kleinkinderen blij maken.'
Foto-1---Sonja-uit-Amstelveen-wordt-verrast-met-de-SuperPostcodePrijs-cheque..jpg

Ook Loes (74) en Toon nemen een cheque van 50.000 euro in ontvangst: 'Wat een mooi cadeau! Nu hopen dat het snel weer mogelijk is om naar het buitenland te gaan, dan kunnen we een mooie reis maken!'
Foto-3---Loes-en-Toon-uit-Amstelveen-worden-verrast-door-Postcode-Loterij-ambassadeur-Nicolette-van-Dam.jpg

De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Foto's: Roy Beusker Fotografie


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:37

Amstelveen van voorheen (223)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 223 weer eens een fraaie ansichtkaart van Plein 1960, genomen in de richting van de Rembrandtweg.

112 gisteren 17:07

Jonge straatrover gepakt dankzij hulp buurtbewoner; mes gevonden

Amstelveen - De politie heeft zondag aan het einde van de middag mede dankzij een alerte buurtbewoner een verdachte van een straatroof gearresteerd in Amstelveen Zuid. De politie vond ook een mes dat de verdachte had weggegooid op een schoolplein aan Orion. 

Algemeen 28 nov. 2020 11:06

Kinderen betuigen spijt na brandje in papiercontainer

Amstelveen - In de wijk Middenhoven moest de brandweer er gistermiddag aan te pas komen om een brandje in een papiercontainer te blussen. De brand was onststaan doordat kinderen klein vuurwerk in de klep hadden gegooid.

Advertorial Verkeer & Vervoer 28 nov. 2020 09:00

Elektrisch, hybride of waterstof? Hyundai heeft het

Amstelveen - Stil en schoon vervoer. Beter voor het milieu. Geen uitstoot. Hyundai zet vaart achter het elektrisch rijden in Nederland. Zij is het enige automerk dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je zoekt; Hyundai heeft het. Nu en in de toekomst! Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken bij Goldcar in Amstelveen.