VLN Nieuws
112

'Surfer in problemen' op Ouderkerkerplas probeerde weggedreven voetbal terug te halen

Ouderkerk - Diverse hulpdiensten werden vrijdagmiddag met spoed opgeroepen naar de Ouderkerkerplas, omdat er een melding was binnengekomen dat een surfer in de problemen zou verkeren. 

Meerdere brandweervoertuigen, waaronder een gespecialiseerde duikwagen, een ambulance en politie kwamen ter plaatse. 

Eenmaal op locatie bleek er minder aan de hand dan omstanders dachten. De surfer in de problemen was namelijk bezig een voetbal terug te halen, die ver in het water was beland. Hij poogde de bal terug te halen met zijn surfplank.

De hulpdiensten maakten weer rechtsomkeert nadat bleek dat er geen gevaar was en dat de surfer het goed maakte.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen gisteren 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.