’t Broodkeldertje sluit zijn deuren

’t Broodkeldertje sluit zijn deuren Foto: [Facebook/'t Broodkeldertje]

AMSTELVEEN – ’t Broodkeldertje in de Stationsstraat in Amstelveen sluit voorgoed zijn deuren. Komende zaterdag zal er in de shop van Karin Heijmerink en Patricia Zwolsman voor het laatst brood worden verkocht.


- Lees verder onder deze advertentie -

’t Broodkeldertje, dat vers brood van het Vlaamsch Broodhuys verkoopt, werd vijf jaar geleden geopend en is een zogenoemde shop-in-shop in Wijnkoperij De Gouden Ton. De wijnhandel blijft wel gewoon bestaan.

Verklaring

“Het was heel hard werken voor weinig geld”, geeft Patricia Zwolsman als verklaring voor de sluiting. “De marges op brood zijn nou eenmaal klein en we hielden er te weinig aan over.”

Zwolsman kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen vijf jaar. “Ik denk dat we echt een functie hebben gehad voor de mensen in het dorp, die bij ons brood kwamen halen. Het waren dan ook vijf gave jaren.”

Vrolijk

De komende dagen kunnen de mensen er uiteraard nog terecht voor een broodje. Na zaterdag gaat de shop dan definitief dicht. “Maar we blijven er vrolijk onder hoor”, zegt Patricia. “Het wordt gewoon tijd voor iets anders.”

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties