't Jagershuis aan de Amstelzijde. AmstelveenZ

’t Jagershuis opent deuren voor expositie [Afgelast]

[De openstelling van 't Jagershuis is afgelast ivm de aangescherpte corona-maatregelen] Amstelveen - ’t Jagershuis aan de Amstelzijde zal op 3 en 4 oktober 2020 een weekend lang de deuren openen voor een expositie.

De expositie maakt onderdeel uit van de atelierroute (Open Ateliers) in Amstelveen die dat weekeinde wordt gehouden. Zestig kunstenaars in Amstelveen openen hun atielers. Er zijn op meer dan 20 locaties in de gemeente zowel groepsexposities als solo-exposities te zien. De openingstijden zijn beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.

't Jagershuis

In ’t Jagershuis zijn tijdens de Open Ateliers nieuwe kunstwerken van Vanessa Rademaker, Wijnand Slokker, Amke Homan en Anke Brentjens te zien.

Wijnand Slokker toont aquarellen  van de regio. Hij heeft weer beelden gemaakt van onder andere Ouderkerk en Amstelveen. Amke Homan is gespecialiseerd in het maken van glazen sieraden. Haar collectie is het hele jaar door al te zien bij museum Amstelland, maar op deze expositie ziet u haar nieuwste werk.

Van Anke Brentjens zijn mooie natuur- en makro foto’s te zien. Vanessa Rademaker werkt met allerlei materialen. Dit keer heeft ze veel kleurrijk glas- en schilderwerk, kleine en grote zwart-wit tekeningen en 3D werk gemaakt van onder andere kunsthars, botten en versteend hout.

Klik hier voor meer informatie over de Open Ateliers Amstelveen op 3 & 4 oktober


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 16:37

57 Amstelveners afgelopen 24 uur positief getest op Covid19

Amstelveen - De afgelopen 24 uur zijn 57 Amstelveners positief getest op het Covid19-virus. Hoewel het aantal positief geteste Amstelveners aan de hoge kant blijft, was er in Amstelveen in tegenstelling tot landelijk geen sprake van een recordaantal dagbesmettingen.

Algemeen gisteren 13:31

Overleg over educatieve invulling Amstelveense bunker

Amstelveen - Eind oktober gaat gemeente Amstelveen met het het Verzetsmuseum, de stichting Amstelveen Oranje, het CIDI, de Vereniging Historisch Amstelveen en het Museum zonder Muren in overleg over een educatieve invulling van de Amstelveense bunker aan de Wolfert van Borsselenweg. 

Corona Amstelveen gisteren 07:56

Steunactie Horeca Amstelveen krijgt vervolg

Amstelveen - Nu de corona-crisis voortduurt en horecabedrijven nog zwaarder getroffen worden hebben de initiatiefnemers van het boek Horeca Amstelveen in samenspraak met de horeca besloten de actie (en de in het boek vermelde kortingen) te verlengen tot onbepaalde tijd.