Taart voor prijswinnaars Koningsdag-versierselen

Amstelveen Oranje heeft twee prijswinnaars van de speciale Koningsdag-actie een taart overhandigd.

Amstelveen Oranje vroeg Amstelveners om de gemeente in oranjesfeer te brengen en verlootte twee feestelijke taarten aan Amstelveners die aan die oproep gehoor gaven.

koningsdag_amstelveen_oranje2.jpg

Vrijdag reikte Amstelveen Oranje taarten uit aan bewoners in de Catharina van Renneslaan die de voortuin feestelijk hadden ingericht en aan bewoners van de Rembrandtweg die flink oranje hadden uitgepakt.

koningsdag_rembrandtweg.jpg
Aan de Rembrandtweg werd flink uitgepakt.

koningsdag_renneslaan.jpg
Een met zorg oranje gedecoreerde voortuin


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:00

Buurt op achterste benen na planpresentatie voormalige KwikFit-garage

Amstelveen - In de omgeving van het voormalige KwikFit-pand aan de Amsterdamseweg in de wijk Randwijck is grote onrust uitgebroken nadat een projectontwikkelaar plannen aan omwonenden heeft laten zien voor de bouw van een nieuw appartementencomplex. Bewoners zijn geschokt en geschrokken over het enorme bouwvolume.

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (37)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 37e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de A9.

Amstelveen van voorheen gisteren 18:44

Amstelveen van voorheen (236)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 236 een foto van het Amstelveense Broersepark dat vroeger simpelweg het Wandelpark heette.

Algemeen 27 feb. 2021 21:00

Amstelveen by night (36)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 36e dag dat de avondklok geldt, een foto van een helder avonduitzicht over de wijk Bankras.