Tasty Tapas & Pinchos
Advertorial Horeca

Tasty Tapas Amstelveen doorslaand succes: Spanje thuis aan de deur

Amstelveen - De nieuwe horeca-formule Tasty Tapas & Pinchos blijkt een doorslaand succes in Amstelveen. Nog maar zes weken geopend aan de Haagbeuklaan (nabij de Lindenlaan) krijgt de bezorgdienst lyrische recensies en weet een rap groeiend aantal Amstelveners de zaak moeiteloos te vinden.

Tasty Tapas brengt de echte smaak van Spanje thuis aan de deur. Het ontbrak er nog aan in Amstelveen: een uiterst kwalitatieve en authentieke Tapas-bezorgdienst met puur traditionele dagverse Spaanse gerechten. Traditioneel, dat zijn de gerechten honderd procent: ze doen simpelweg niet onder voor wat je in Barcelona in een tapaszaak krijgt voorgeschoteld.

Authentieke Tapas & Pinchos

Er staan dan ook ervaren Spaanse chefs in de keuken van Tasty Tapas die kwaliteit, traditie én de echte Spaanse smaak die je instant naar Spanje doen verlangen heel hoog in het vaandel hebben staan. Initiatiefnemers van Tasty Tapas & Pinchos, Mark Veltman en Hans van der Linden, zijn echte Spanjofielen en ze hebben met Tasty Tapas een gat in de markt gevonden. De belangrijkste ingrediënten: kwaliteit en authenticiteit.

Ze garanderen dat de tapas simpelweg nergens anders in de regio beter is en rekenen af met de vele slappe aftreksels van tapas die in Nederland nogal eens ten onrechte doorgaan voor traditioneel Spaans. Getuige de vele 5-sterren recensies die de zaak in korte tijd kreeg en de run die op de gerechten is ontstaan kunnen ze daar best eens gelijk in hebben.

‘We zijn eigenlijk al uit ons jasje gegroeid,’ moet Mark stiekem erkennen. ‘We krijgen veel positieve feedback, ook van mensen met een Spaanse achtergrond. We groeien sneller dan we voor mogelijk hadden gehouden.’ Met name in de tweede helft van de week is het booming business in het filiaal aan de Haagbeuklaan en mensen moeten al tijdig reserveren om de felbegeerde tapas in het weekeinde te bemachtigen.

Verras je partner: bestel di-wo-do met kortingscode

Amstelveners die hun partner, gezin of vrienden willen verrassen met een avondje Spaans culinair genieten en Tasty Tapas & Pinchos nog moeten of willen ontdekken kunnen in de maand februari op dinsdag, woensdag en donderdag gebruik maken van de kortingscode Amstelveenz om een van de Tapas & Pinchos Voordeelboxen of losse Tapas-gerechten van de unieke Spaanse kaart te bestellen. [Tekst gaat verder onder foto]

Foto-bij-artikel-2.jpg

Spanje-gevoel

Tasty Tapas & Pinchos straalt in alles kwaliteit uit: natuurlijk in de eerste plaats met de authentieke Spaanse gerechten, maar vooral ook in presentatie en uitstraling. Er zijn er meer dan 50 tapasgerechten: van Chistorras, Secreto Iberico en Calamaris tot aan de wereldberoemde klassieke Patatas Bravas: rechtstreeks uit Spanje. De website is voorzien van haarscherpe afbeeldingen waarvan het water je in de mond loopt en alles staat nauwkeurig beschreven. Bovendien zijn de gerechten stijlvol verpakt en komt er echt een Spaanse traktatie op tafel. ’We willen echt het Spanje-gevoel aan huis brengen’, zegt Mark. ‘We hebben ook bijpassende wijnen. Niets gezelliger dan een tafel met bekenden, een goede fles wijn erbij en allemaal schaaltjes met klassieke Spaanse gerechten voor een gezellig avondje Spaans genieten’.

Bestellen

De menu’s zijn zeer gevarieerd en vooral de voordeelboxen voor 2 tot 3 personen (met Spaanse namen Barcelona, Valencia, Ibiza en Bilbao (vegetarisch) zijn bijzonder in trek, maar ook losse tapas-gerecht zijn volop te bestellen. De overweldigende Spaanse hammen en kazen kunnen ook op veel sympathie rekenen. En mensen die bestellen hoeven geen muizenhapjes te verwachten. ‘De portiegroottes zijn echt serieus,’ zegt Mark.

Tasty Tapas & Pinchos is zes dagen in de week geopend (di-zo 16.00-21.00) en heeft een eigen bezorgdienst. Afhalen op de locatie aan de Haagbeuklaan 68 (tegenover de Heilige Geestkerk) kan ook, maar Tasty Tapas bezorgt in Amstelveen en Ouderkerk en overweegt binnenkort ook Nieuw-Oosteinde (Aalsmeer, 1432) te bestrijken. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook catering en bedrijfsborrels op maat.

Meer informatie

Tasty Tapas & Pinchos | Haagbeuklaan 68 | Amstelveen | Telefoon: 020-3629439 | E-mail: info@tastytapas.nl |

Kijk online en bestel via tastytapas.nl Volg Tasty Tapas & Pinchos ook op Instagram (klik hier) en/of Facebook (klik hier).


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca vandaag 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk gisteren 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer gisteren 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.