Tasty Trails Amstelveen volledig uitverkocht

Amstelveen - Het evenement Tasty Trails Amstelveen (The Walk of the Town)  waarbij deelnemers op zaterdag 1 en zondag 2 mei langs speciale horeca-routes door Amstelveen tal van hapjes kunnen proeven bij verschillende horecazaken, is volledig uitverkocht. Alle 1200 kaarten gingen als warme broodjes over de (online) toonbank.

In totaal zijn er verdeeld over de komende 2 dagen wandelend, fietsend of skatend een korte en lange route langs bekende Amstelveense horecazaken te volgen.

De organisatie had het totaal aantal kaarten bewust gemaximeerd op 1200. Per route zijn 300 kaarten verkocht, omdat meer bezoekers op de routes als niet maatschappelijk verantwoord werd gezien in de huidige coronaperiode.

Een woordvoerder van ANNA laat weten de steun voor het event geweldig te vinden - en het lijkt erop dat de weergoden ondanks eerdere slechte weersvoorspellingen ook nog een beetje gaan meehelpen. Hoewel de temperatuur wat achter blijft, lijkt de regenval komend weekend mee te gaan vallen. 

Aan Tasty Trails Amstelveen doen tal van bekende horeca-ondernemers mee zoals Colijn, De Pantry, Haddock, Zorgeloos, Abina, ANNA, Brasserie 10, The Pub, Day Foodbar, The WineKitchen at Sea en Café De Manen. Sportschool Buenting is startpunt en het event wordt mede mogelijk gemaakt door Oma Bobs Snacks en de Naeckte Brouwers.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 17:08

Reminder: morgen zijn de flitspalen actief op kruising N201/N231

Amstelveen - Met het gegeven dat twee nieuwe flitspalen op de kruising N201/N231 tussen Amstelveen en Aalsmeer op vrijdag 7 mei 2021 actief worden, attendeert het regionale verkeershandhavingsteam van de politie weggebruikers er nog maar eens op goed op de snelheid en op de kleur van het verkeerslicht te letten.

112 gisteren 14:54

Forse toename van binnenbranden in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal binnenbranden waarbij de brandweer in Amstelveen in actie moest komen, is vorig jaar ten opzichte van een jaar eerder behoorlijk gestegen. In 'coronajaar' 2020 rukte de brandweer liefst 38 keer uit voor een binnenbrand.

Algemeen gisteren 11:56

Bevrijdingsvuurloop Amstelveen mogelijk nieuwe traditie

Amstelveen - Om het bevrijdingsvuur in deze bijzondere tijd brandend te houden organiseerde Stichting Amstelveen Oranje gisteren in samenwerking met Amstelveen Sport en AV Startbaan een (sterk aangepaste) Bevrijdingsvuurloop.

Politiek gisteren 11:30

D66 Amstelveen: wachttijd in het AZC maximaal benutten voor inburgering

Amstelveen - Asielzoekers met een verblijfsvergunning (statushouders) moeten zoveel als mogelijk op het AZC al starten met inburgeringstrajecten, in plaats van pas als zij in Amstelveen wonen. Dit heeft D66 Amstelveen met unanieme steun van de gemeenteraad verankerd in het Amstelveens inburgeringsbeleid. 

Algemeen gisteren 10:13

Verhalenwedstrijd Begraafplaats Zorgvlied: ‘Vol Liefde’

Amstelveen - In het kader van het Weekend van de Begraafplaats van vrijdag 28 tot en met en zondag 30 mei 2021 organiseert de Amstelveense begraafplaats Zorgvlied een verhalenwedstrijd onder de noemer 'Vol Liefde'.