Naan, Kostverlorenhof

Tasty Trails: culinaire tocht langs Amstelveense restaurants

Amstelveen - Een nieuwe editie van Tasty Trails Amstelveen wordt op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022 gehouden. Tijdens Tasty Trails kunnen culinaire liefhebbers weer genieten van prachtige gerechten bij diverse restaurants in Amstelveen.

De routes (fiets of lopend) voeren langs de mooiste plekjes en de beste restaurants, zoals Ron Gastrobar Indonesia, Abina, The WineKitchen at Sea, Amber Garden, met een grote variatie aan gerechten, van pulled chicken tot zomerse risotto.

Vijf gangen, vijf restaurants

Tasty Trails combineert een mooie wandeling of fietstocht met lekker eten. Bij elke route staat aangegeven hoeveel kilometer je moet afleggen om van al je gerechten te geniete,  De routes duren ongeveer twee uur en er zijn startmomenten tussen 11.00 en 15.00 uur. De routes brengen je langs de gebieden Kostverloren en Uilenstede, de Amstelzijde, het Stadshart en het Oude Dorp. Tijdens het Tasty Trails weekend kan je voor €35 genieten van een vijf-gangendiner bij vijf verschillende restaurants.

Tickets 14 & 15 mei

Bestel tickets hier

Tickets voor Tasty Trails Amstelveen zijn te koop via visitamstelveen.nl

Ontdek

Wethouder Floor Gordon (Economische Zaken, D66) hoopt dat veel Amstelvenes op ontdekkingstocht gaan: ‘De horeca heeft het moeilijk gehad in de afgelopen periode. Dus steun onze horeca, maar geniet ook van alle mooie plekken in Amstelveen en alles wat onze diverse horeca heeft te bieden. Tijdens de Tasty Trails ontdek je de geweldige restaurants, cafés en bars van Amstelveen. Geniet ervan, nu het weer kan.’

Wandel en fietsroutes:

 • Tasty Trail 4 km
  Deze route brengt je langs Amber Garden, Day Foodbar, The Roastary, Gia Gelato en Café Du Monde. Een mooie route door het Stadshart, via het Broersepark, langs Het Amsterdamse Bos en als laatste stop het Oude Dorp van Amstelveen.
 • Tasty Trail 6 km
  Deze route brengt je langs Restaurant Colijn, Café Thijs, ANNA, Hotel Café Abina en Zorgeloos. Een mooie route langs De Grote Poel, via het Oude Dorp, langs Het Amsterdamse Bos, door het Broersepark en als laatste stop het Stadshart van Amstelveen.
 • Trail Trail 7 km
  Deze route brengt je langs Lucia’s restaurant & Bar, Patagonias, Bistro B, Pane E Vino en Haddock Grill Club. Een mooie route door het Oude Dorp en langs Het Amsterdamse Bos.
 • Tasty Trail 10 km
  Deze route brengt je langs Restaurant Rembrandt, Café the Pub, Naan Indian Curry & Grill, Subzero’s en eindigt bij Paardenburg. Een mooie route door de wijken van Amstelveen, langs de Amstel en als laatste stop de Amstelzijde.
 • Tasty trail 12 km
  Deze route brengt je langs The Winekitchen at Sea, Frites Affairs, Ron Gastrobar Indonesia, Il Caffé en Lucia’s Restaurant & Bar. Dit allemaal tijdens een mooie fietstocht die start bij het Oude Dorp, door het Stadshart en je langs de Amstel brengt.

Meer nieuws

Politiek vandaag 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen gisteren 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.