Tawros Aslanjan

Tawros Aslanjan nieuwe vice-fractievoorzitter D66 Amstelveen

Amstelveen - Na ruim twee jaar heeft Anne-Mieke van der Vet haar functie als vice-fractievoorzitter van D66 Amstelveen neergelegd. Zij wordt opgevolgd door Tawros Aslanjan, die voor de functie werd gekozen door de partij.

Anne-Mieke heeft zich volgens D66  met veel energie en passie ingezet als vice-fractievoorzitter voor de partij. ‘Zowel intern als extern stond zij altijd open voor de meningen van anderen. Als vice-fractievoorzitter heeft zij ook zitting genomen in de vertrouwenscommissie voor de benoeming van de burgemeester.’

Anne-Mieke blijft wel actief binnen de fractie en zal zich vol energie blijven inzetten voor met name de portefeuille's Zorg & Cultuur. Daarnaast houdt ze zitting in de werkgeverscommissie.

Dank

Aslanjan: ‘Ik dank mijn fractiegenoten voor het vertrouwen dat zij in mij gesteld hebben. Ik ben dan ook van mening dat ik mijn rol als vicefractievoorzitter goed en wijs zal vervullen. Met mijn jarenlange ervaring, inzet en gedrevenheid hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze partij maar zeker ook aan onze bruisende - energieke – eigenzinnige gemeente.’


Meer nieuws

Advertorial Algemeen vandaag 15:27

MayVy verrast winnares met heerlijk diner

Amstelveen - Eigenaresse Willow Le startte delicatessenzaak MayVy vanwege haar passie voor Aziatisch eten. Middels de social media campagne #MeandMayVy wilde ze haar producten onder de aandacht brengen. Haar doel om een community te creëren is gelukt. De online post met de meeste likes is bekend en graag verrast ze winnares Justine met een heerlijk diner voor 4 personen. 

Algemeen vandaag 10:05

Geef een boek cadeau: ‘Brief voor de koning’ voor leerlingen Groep 8

Amstelveen Kinderburgemeester Elina en wethouder Frank Berkhout (Onderwijs, D66) hebben samen het startsignaal gegeven voor  de campagne ‘Geef een boek cadeau’ , door op basisscholen Palet Zuid en Piet Hein het boek ‘Brief voor de koning’ van Tonke Dragt uit te delen aan groep acht.

Algemeen gisteren 14:53

Conflictscheidingen Amstelveense ouders: gemeente biedt hulp

Amstelveen - Om schade bij kinderen door scheidingen van ouders zoveel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken probeert gemeente Amstelveen zogenoemde conflictscheidingen cq. vechtscheidingen bij Amstelveense ouders zoveel mogelijk te voorkomen met diverse soorten hulp en voorlichting.