Tawros Aslanjan

Tawros Aslanjan nieuwe vice-fractievoorzitter D66 Amstelveen

Amstelveen - Na ruim twee jaar heeft Anne-Mieke van der Vet haar functie als vice-fractievoorzitter van D66 Amstelveen neergelegd. Zij wordt opgevolgd door Tawros Aslanjan, die voor de functie werd gekozen door de partij.

Anne-Mieke heeft zich volgens D66  met veel energie en passie ingezet als vice-fractievoorzitter voor de partij. ‘Zowel intern als extern stond zij altijd open voor de meningen van anderen. Als vice-fractievoorzitter heeft zij ook zitting genomen in de vertrouwenscommissie voor de benoeming van de burgemeester.’

Anne-Mieke blijft wel actief binnen de fractie en zal zich vol energie blijven inzetten voor met name de portefeuille's Zorg & Cultuur. Daarnaast houdt ze zitting in de werkgeverscommissie.

Dank

Aslanjan: ‘Ik dank mijn fractiegenoten voor het vertrouwen dat zij in mij gesteld hebben. Ik ben dan ook van mening dat ik mijn rol als vicefractievoorzitter goed en wijs zal vervullen. Met mijn jarenlange ervaring, inzet en gedrevenheid hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze partij maar zeker ook aan onze bruisende - energieke – eigenzinnige gemeente.’


Meer nieuws

112 vandaag 19:51

Overval op supermarkt Lindenlaan Amstelveen

Amstelveen - Aan de Lindenlaan in Amstelveen Zuid is maandagavond even voor 19.30 uur een supermarkt overvallen. Daarbij is gedreigd met een wapen; een onbekend geldbedrag is buitgemaakt.

Politiek vandaag 10:07

Burgerbelangen Amstelveen: biedt RTVA reële kans, pak uitgestoken hand aan

Amstelveen – Nu de lokale omroep RTVA tot 2024 de uitzendlicentie heeft gekregen van het Commissariaat voor de Media, vindt de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) dat de gemeente er voor moet zorgen dat RTVA op basis van een reëel subsidiebedrag haar werkzaamheden kan hervatten en dat de hand die de omroep nu heeft uitgestoken aangepakt moet worden.