Davey Photography, Davey Baas
112

Taxi in de kreukels bij ongeval Bovenkerkerweg Amstelveen

Amstelveen - Aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen heeft dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden, waarbij een taxi na een aanrijding met een personenwagen tegen een boom is beland. 

Het ongeval vond plaats nabij het kruispunt met de Beneluxbaan (ter hoogte van Canon). De taxi zou de personenwagen geraakt hebben en vervolgens de berm zijn ingeschoten, met als eindstation een boom.

112 amstelveen ongeval bovenkerkerweg dpdb 210524.jpg

Hulpdiensten, waaronder ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse en de weg werd gedeeltelijk afgezet. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over de inzittenden.

Een onderzoek naar de toedracht van het ongeval is door de politie opgestart, het is nog onduidelijk waardoor het precies mis ging.


Meer nieuws

Sport vandaag 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen vandaag 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

Algemeen gisteren 13:33

Autoverzekering Amstelveen bijna 6% duurder

Amstelveen - Inwoners van Amstelveen betaalden in 2023 bijna 6% meer voor hun autoverzekering dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. In 2022 kostte de gemiddelde autoverzekering in Amstelveen nog ruim 68 euro per maand. In 2023 is dat gestegen naar ruim 72 euro per maand. Op jaarbasis betaalden de inwoners van Amstelveen bijna 49 euro meer voor hun autoverzekering.