Kerem van Tegeloutlet Amstelveen
Advertorial Zakelijk

Tegeloutlet Amstelveen verrast met groot aanbod

Amstelveen - Voor wie op het punt staat een verbouwing te beginnen en/of op zoek is naar fraaie kwalitatieve tegels, is het waarschijnlijk nog een goed bewaard geheim. Op bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen Zuid, enigszins verscholen achteraan Bouwerij, is namelijk Tegeloutlet Amstelveen gevestigd. Je vindt hier verrassend fraaie tegelcollecties, maar je kan er terecht voor veel meer.

Ondernemer Kerem is sinds november vorig jaar samen met zijn familie de nieuwe eigenaar van Tegeloutlet Amstelveen en timmert sindsdien flink aan de weg. ‘Veel mensen weten nog niet dat we hier zitten,’ zegt de vriendelijke Kerem. En dat is jammer, want Tegeloutlet Amstelveen heeft echt een verrassende collectie tegels en toebehoren.

Een deel staat uitgestald in de circa 700 vierkante meter grote bedrijfshal aan Bouwerij. ‘Muurtegels, vloertegels, tuintegels, we hebben alles,’ zegt Kerem. ‘Maar we leveren ook laminaatvloeren en binnenkort een nieuwe collectie pvc-vloeren,’ zegt hij. ‘Ook kranen en badkamertoebehoren hebben we in ons assortiment. Particulieren zijn bij ons meer dan welkom.’

Van budget tot premium

Je vindt bij Tegeloutlet Amstelveen zeer exclusieve premiumtegels (de een nog mooier dan de ander), maar je kan er ook terecht voor opmerkelijk fraaie budgettegels die niet misstaan in welk interieur dan ook. ‘De warme tinten zijn momenteel erg in, dus daar hebben we ook ruime keuze in,’ zegt Kerem. Bezoekers kunnen vrij rondlopen, alles aanraken en zo inspiratie doen. Achterin de zaak is een aantal kleine showrooms ingericht, waar je een idee kan krijgen van de vele mogelijkheden.

Scherpe prijzen

Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of Tegeloutlet Amstelveen kan het leveren, natuurlijk tegen scherpe prijzen. Die scherpe prijzen betekenen niet dat de tegels of producten van inferieure kwalitei tzijn. Sterker, Tegeloutlet Amstelveen heeft diverse topmerken in het assortiment en importeert uit een flink aantal landen, waaronder Italië, Turkije en Spanje.

Tegel Store Amstelveen

Naast tegels verkopen, doet Tegeloutlet Amstelveen nog veel meer. Ook het aannemersbedrijf Tegel Store Amstelveen (TSA) is namelijk van dezelfde familie. ‘We doen ook complete verbouwingen. Of het nu om een badkamer, keuken of toilet gaat, een traprenovatie of een complete huisrenovatie. Onze ervaren aannemers nemen het werk uit handen. Dus als je bij ons mooie tegels ziet, dan plaatsen we ze desgewenst ook en we doen graag een scherpe offerte voor iedere verbouwing.’

Tegeloutlet Amstelveen
Bouwerij 87 (Bedrijventerrein Legmeer)
020 331 82 24 of 06 40 40 85 28
info@aannemers-tsa.nl
www.lapy.nl

Dit artikel verscheen eerder in AmstelveenZ Magazine van april, nummer 77.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 16:10

Flinke opstopping Beneluxbaan door pechgeval op 1-baansdeel

Amstelveen - Op de Beneluxbaan in Amstelveen Noord is woensdagmiddag een flinke opstopping ontstaan omdat de bestuurder van een personenwagen pech kreeg op het 1-baansdeel tussen Zonnestein en Uilenstede.

Algemeen gisteren 14:52

Nieuwe muurschildering in Busstation Amstelveen krijgt vorm

Amstelveen - Kunstenaar Irene Brok is deze week hard aan het werk om de 12 brede en 4 meter hoge muurschildering ‘Onderwegdromen’ aan te brengen op een afscheidingswand op busstation Amstelveen in het Stadshart. De kunst moet bijdragen aan een aantrekkelijke omgeving voor wachtende reizigers.

Algemeen gisteren 14:03

Oude Dorp Amstelveen krijgt wekelijkse markt vanaf juni

Amstelveen - In het Oude Dorp van Amstelveen start in juni een proef met een wekelijkse Dorpsmarkt op woensdagen, waar producten voor de dagelijkse levensbehoefte, zoals groenten, fruit, brood, kaas en planten te verkrijgen zijn.