Tennispark Amstelpark pleit voor schoon drinkwater

Tennispark Amstelpark pleit voor schoon drinkwater Foto: Tennispark Amstelpark

AMSTELVEEN Tennispark Amstelpark heft zondag tijdens een open dag het waterpunt ‘Join the Pipe’ officieel geopend. De bedoeling van het project is om het drinken van kraanwater te stimuleren.  

Tijdens de open dag kregen tennissers van alle niveaus bij het in het Amsterdamse Bos tussen Amsterdam en Amstelveen gelegen Amstelpark de kans om kennis te maken met de sport. De professionele tennisleraren van Amstelpark verzorgden een drietal tennisclinics, waarbij volgens een persbericht van Amstelpark alle slagen aan bod kwamen.

Vrij

Na afloop van de clinics werd iedereen verwelkomd in het clubhuis voor een hapje en drankje. Na deelname aan de tennisclinic was het ook nog eens mogelijk om vrij te spelen op de buitenbanen.

Tijdens de open dag is tevens het waterpunt ‘Join the Pipe’ officieel geopend. ‘Join the Pipe’ promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater. Het is de bedoeling dat het project ook het gebruik van ‘milieuvervuilend’ voorverpakt bronwater tegen gaat.

Schoon

Met het plaatsen van watertappunten en met donaties worden dankzij ‘Joint he Pipe’ schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden gefinancierd. Amstelpark en het Spa Sport Hotel Zuiver sponsoren hiermee dit initiatief.


Reacties