Tennispark Amstelpark

Tennispark Amstelpark pleit voor schoon drinkwater

AMSTELVEEN Tennispark Amstelpark heft zondag tijdens een open dag het waterpunt ‘Join the Pipe’ officieel geopend. De bedoeling van het project is om het drinken van kraanwater te stimuleren.  

Tijdens de open dag kregen tennissers van alle niveaus bij het in het Amsterdamse Bos tussen Amsterdam en Amstelveen gelegen Amstelpark de kans om kennis te maken met de sport. De professionele tennisleraren van Amstelpark verzorgden een drietal tennisclinics, waarbij volgens een persbericht van Amstelpark alle slagen aan bod kwamen.

Vrij

Na afloop van de clinics werd iedereen verwelkomd in het clubhuis voor een hapje en drankje. Na deelname aan de tennisclinic was het ook nog eens mogelijk om vrij te spelen op de buitenbanen.

Tijdens de open dag is tevens het waterpunt ‘Join the Pipe’ officieel geopend. ‘Join the Pipe’ promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater. Het is de bedoeling dat het project ook het gebruik van ‘milieuvervuilend’ voorverpakt bronwater tegen gaat.

Schoon

Met het plaatsen van watertappunten en met donaties worden dankzij ‘Joint he Pipe’ schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden gefinancierd. Amstelpark en het Spa Sport Hotel Zuiver sponsoren hiermee dit initiatief.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.