Oded Polak.
Advertorial Horeca

Thai From Sky: Echt een avondje uit

Amstelveen - Het Thaise restaurant Thai From Sky aan het Kostverlorenhof blijft met haar tijd meegaan. Nadat de sfeervolle horecagelegenheid eind 2016 nog een grondige vernieuwing onderging, richt de sympathieke eigenaar Oded Polak zich binnenkort op nog een nieuwe tak van sport.

‘We willen meer zijn dan een goed restaurant waar je kunt genieten van authentieke Thaise gerechten’, vertelt hij enthousiast. ‘Daarom beginnen we met iets nieuws. Gebaseerd op het jongere publiek dat hier ook graag komt. Voor mensen tussen de vijfentwintig en veertig jaar, gaan we op de vrijdagavond, één keer per maand, onder de noemer Techno en Thai muzikale avonden organiseren.’

Speciale zittingen

Met het inrichten van het restaurant als uitgaansgelegenheid komt Oded Polak tegemoet aan de wensen van zijn bezoekers die na een gezellig avondje uit eten, graag blijven natafelen bij Thai From Sky. ‘Er zullen speciale zittingen komen waarbij de gasten om 20.00 uur kunnen aanschuiven voor een heerlijk diner, waarna om 22.00 uur de volumeknop wordt opengedraaid. Tot in de late uurtjes kan er dan volop worden gedanst en genoten van de muziek’, vertelt hij.

Nieuwe menukaart

Deze maand introduceert Thai From Sky tevens een vernieuwde menukaart. Oded Polak: ‘Niet alleen wordt de huidige menukaart met tien tot vijftien gerechten uitgebreid, ook de opbouw van de kaart is veranderd. De grote diversiteit aan kip-, vlees- en visgerechten evenals onze vegetarische en veganistische gerechten, worden op de nieuwe kaart onderverdeeld in wokgerechten, gestoomde gerechten, curries en gebakken gerechten. Zo zullen onze gasten nog gemakkelijker een keuze kunnen maken uit onze gerechten, die vanzelfsprekend op traditionele wijze worden bereid door onze Thaise koks.’

Het is gezellig eten in het sfeervolle Thaise restaurant waar een aanstekelijke bedrijvigheid heerst, mede dankzij de open keuken waar je vanaf je tafel zicht op hebt. Het restaurant is ruim opgezet waardoor je veel privacy ervaart en ontspannen kunt genieten van de authentieke Thaise keuken.

Catering op kantoor

Via de site kan er gemakkelijk een tafeltje in het restaurant worden gereserveerd, maar ook een bestelling worden geplaatst om te laten bezorgen of af te halen. De afhaaltijden zijn van 14.00 tot 21.45 uur en laten bezorgen kan tussen 16.00 en 21.45 uur. Tot slot zegt Oded: ‘Ook voor catering, voor particulieren en bedrijven, staan wij graag klaar. Zo verzorgen we bijvoorbeeld catering op kantoor en kan op rekening besteld worden.

Op onze site kan een aanvraagformulier worden ingevuld, waarna wij contact zullen opnemen. Voor advies op maat kun je ook contact opnemen.’

Thai From Sky
Kostverlorenhof 65/91
Telefoon 020 640 63 38
www.thaifromsky.nl
info@thaifromsky.nl
Open van ma t/m zo
van 14.00 tot 22.00 uur

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No.35, december 2018]

Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.