Interieur WineKitchen at Home

The WineKitchen van start met Traiteur Service

Amstelveen - The WineKitchen at Home in het Oude Dorp van Amstelveen is per vandaag (19-10-2020) gestart met een Traiteur Service. Bij The WineKitchen zijn tal van maaltijden, inclusief klassieke WineKitchen-gerechten, te bestellen.

The WineKitchen speelt daarmee in op de coronacrisis.

In het filiaal in de Stationsstraat, dat 7 dagen in de week van 09.00 tot 20.00 uur open is, zijn naast wijn, delicatessen en brood van het Vlaamsch Broodhuys (woe-zon) nu dus ook heerlijke maaltijden te bestellen en af te halen: van stampotjes tot soepen en taartjes.

Gouwe Ouwe

Ook zijn geliefde gouwe ouwe klassiekers van restaurantkwaliteit op de At Home-kaart te vinden, zoals crème brulee eendenlever, confit de canard en beurre de paris. The WineKitchen at Home heeft ook een fraai assortiment restaurantwijnen in de winkel. Dankzij het Enomatic wijnsysteem kunnen klanten in de winkel ook eerst proeven om tot de beste keuze te komen.

Restaurant The WineKitchen at Sea

Het restaurant The WineKitchen at Sea aan de Ouderkerkerlaan is daarnaast van donderdag tot zondag geopend voor Take Away, met elke week nieuwe menu’s en gerechten.  

Traiteur The WineKitchen at Home

The WineKitchen at Home is gevestigd aan de Stationsstraat 16. De winkel is met in achtneming van de corona-regels te bezoeken. Meer informatie: bel 020 8225772 of mail info@thewinekitchen.nl Kijk ook op de Facebook-pagina:

 

winekitchen_at_home_front.jpg

winekitchen_at_home_Stamppot.jpg

winekitchen_at_home_3_soep.JPG
Enkele gerechten van The WineKitchen at Home


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (43)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 43e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van Schouwburg Amstelveen.

Wonen gisteren 13:45

Amstelveen & Eigen Haard: Geen groei sociale woningvoorraad, wel meer aanbod in middensegment

Amstelveen – Uit nieuwe afspraken die gemeente Amstelveen heeft gemaakt voor de periode 20201-2024 met woningcorporatie Eigen Haard blijkt onder andere dat de sociale voorraad aan huurwoningen van Eigen Haard de komende jaren niet verder zal groeien, maar gelijk blijft. Anderzijds wordt wel ingezet op een toename van het huuraanbod in het middensegment.

Politiek 5 mrt. 2021 21:00

Amstelveen by night (42)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 42e dag dat de avondklok geldt, een foto van Molen De Dikkert op de hoek Molenweg/Amsterdamseweg.

Algemeen 5 mrt. 2021 15:54

Amstelveen & KPN sluiten deal: 35.000 huishoudens aan glasvezel

Amstelveen - Zo’n 35.000 huishoudens in Amstelveen krijgen de komende jaren een glasvezelaansluiting voor sneller internet. Wethouder Rob Ellermeijer en Willem Offerhaus van KPN ondertekenden daartoe vrijdag 5 maart 2021 een overeenkomst. 

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 5 mrt. 2021 15:40

Steeds meer kleur in Amstelveense bermen en gazons

Amstelveen - In diverse Amstelveense bermen en gazons komen de kleurrijke bloemen weer op nu het voorjaar dichterbij komt. Op diverse plaatsen in Amstelveen, zoals aan de Groen van Prinstererlaan en de Burgemeester Haspelslaan, zijn al volop bloemen te zien.