Thimo de Jager gaat Roda’23 verlaten

Amstelveen – De 20-jarige Thimo de Jager heeft na de promotie van afgelopen weekend bekend gemaakt dat hij het bij Roda’23 voor gezien houdt. De 20-jarige vleugelaanvaller speelt volgend seizoen voor JOS Watergraafsmeer.

Afgelopen weekend promoveerde Roda’23 dankzij een 1-2 zege op Schoten naar de tweede klasse. Drie dagen later maakte Het Amsterdamsche Voetbal bekend dat De Jager ondanks de promotie zijn club zal gaan verlaten.

Uitgeschakeld

De Jager gaat zijn trainer achterna. Cor ten Bosch liet eerder al weten dat hij Roda’23 de rug toekeert en volgend seizoen bij JOS Watergraafsmeer aan de slag zal gaan. De Jager groeide dit seizoen bij Roda’23 uit tot een vaste waarde.

De Jager zal met JOS Watergraafsmeer uitkomen in de eerste klasse van de KNVB zondag. De nieuwe club van de aanvaller deed lang mee om promotie naar de hoofdklasse, maar werd afgelopen weekend in de nacompetitie uitgeschakeld door HVCH.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen 11 aug. 2020 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 11 aug. 2020 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.