Thuis gezond eten, zónder te koken

AMSTELVEEN - Vind je het lastig om gevarieerde gerechten te bedenken of krijg je stress van het plannen, inkopen en bereiden van maaltijden? Dat is niet meer nodig, want met het nieuwe concept Aan Tafel met Kragtwijk zet je binnen tien minuten een gezonde & zeer smakelijke maaltijd op tafel.

Vers bereid door de koks van Kragtwijk Catering en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor  in Amstelveen of Aalsmeer bezorgd.  
 
Nieuw concept 
Aan Tafel met Kragtwijk is een nieuw concept van het bekende Amstelveense familiebedrijf Kragtwijk Catering. ‘We merkten dat het voor veel mensen lastig is om iedere dag een gezonde gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Door een drukke baan, een hectisch gezinsleven en diverse sporten schiet gezond en gevarieerd koken en eten er bij veel huishoudens snel in. Om die reden hebben wij Aan Tafel met Kragtwijk ontwikkeld’, aldus eigenaar en kok Joost Kragtwijk.   
 
Idee 
Het idee is simpel. Je bestelt gemakkelijk online de lekkere maaltijden die jij die week zou willen ontvangen. Dat kan slechts één maaltijd zijn, maar het kunnen ook maaltijden voor de hele week én voor het hele gezin zijn.  
Zijn maandag en dinsdag voor jouw gezin bijvoorbeeld drukke dagen, dan bestel je voor die dagen een maaltijd en heb je verder geen omkijken meer naar het bedenken van gerechten, boodschappen doen en koken. ‘Je ontvangt jouw bestelling van Aan Tafel met Kragtwijk gewoon op maandag of woensdag bij je thuis of kunt ze ophalen aan de Touwslagerij in Amstelveen. Je warmt de gerechten gemakkelijk op in de oven of magnetron en je zit binnen tien minuten met het hele gezin aan tafel. Geen stress en gedoe, maar quality-time met je partner of familie’, zo legt Joost uit. 
 
Gevarieerde gerechten  
Aan Tafel met Kragtwijk biedt een zeer gevarieerd aanbod maaltijden aan. Iedere maand krijg je de keuze uit 12 wisselende gerechten. ‘We hebben porties voor volwassenen en kinderen en voor ieder wat wils. Vis, vlees en vegetarisch. En ben je allergisch voor het een of ander of volg je een dieet? We zijn altijd te bereiken voor vragen of wijzigingen.’ 
 
Speciale actie in mei 
Om je voordelig kennis te laten maken met het nieuwe concept van Kragtwijk Catering biedt het bedrijf gedurende de maand mei de maaltijden aan tegen een speciaal tarief. Normaal kosten de maaltijden 7,95 per persoon (kleine porties 5,00) maar gedurende de gehele maand mei bestel je drie maaltijden voor slechts  15,00 euro.
Gebruik maken van deze speciale actie? Schrijf dan in het online-bestelformulier bij het kopje opmerking: ‘Actie AmstelveenZ’. En je krijgt bij het afrekenen (thuis of aan de Touwslagerij) de korting over het eindbedrag. Neem snel online een kijkj
e en laat je verrassen door de smakelijke gerechten!


Reacties