Thuis gezond eten, zónder te koken

AMSTELVEEN - Vind je het lastig om gevarieerde gerechten te bedenken of krijg je stress van het plannen, inkopen en bereiden van maaltijden? Dat is niet meer nodig, want met het nieuwe concept Aan Tafel met Kragtwijk zet je binnen tien minuten een gezonde & zeer smakelijke maaltijd op tafel.

Vers bereid door de koks van Kragtwijk Catering en gemakkelijk bij je thuis of op kantoor  in Amstelveen of Aalsmeer bezorgd.  
 
Nieuw concept 
Aan Tafel met Kragtwijk is een nieuw concept van het bekende Amstelveense familiebedrijf Kragtwijk Catering. ‘We merkten dat het voor veel mensen lastig is om iedere dag een gezonde gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Door een drukke baan, een hectisch gezinsleven en diverse sporten schiet gezond en gevarieerd koken en eten er bij veel huishoudens snel in. Om die reden hebben wij Aan Tafel met Kragtwijk ontwikkeld’, aldus eigenaar en kok Joost Kragtwijk.   
 
Idee 
Het idee is simpel. Je bestelt gemakkelijk online de lekkere maaltijden die jij die week zou willen ontvangen. Dat kan slechts één maaltijd zijn, maar het kunnen ook maaltijden voor de hele week én voor het hele gezin zijn.  
Zijn maandag en dinsdag voor jouw gezin bijvoorbeeld drukke dagen, dan bestel je voor die dagen een maaltijd en heb je verder geen omkijken meer naar het bedenken van gerechten, boodschappen doen en koken. ‘Je ontvangt jouw bestelling van Aan Tafel met Kragtwijk gewoon op maandag of woensdag bij je thuis of kunt ze ophalen aan de Touwslagerij in Amstelveen. Je warmt de gerechten gemakkelijk op in de oven of magnetron en je zit binnen tien minuten met het hele gezin aan tafel. Geen stress en gedoe, maar quality-time met je partner of familie’, zo legt Joost uit. 
 
Gevarieerde gerechten  
Aan Tafel met Kragtwijk biedt een zeer gevarieerd aanbod maaltijden aan. Iedere maand krijg je de keuze uit 12 wisselende gerechten. ‘We hebben porties voor volwassenen en kinderen en voor ieder wat wils. Vis, vlees en vegetarisch. En ben je allergisch voor het een of ander of volg je een dieet? We zijn altijd te bereiken voor vragen of wijzigingen.’ 
 
Speciale actie in mei 
Om je voordelig kennis te laten maken met het nieuwe concept van Kragtwijk Catering biedt het bedrijf gedurende de maand mei de maaltijden aan tegen een speciaal tarief. Normaal kosten de maaltijden 7,95 per persoon (kleine porties 5,00) maar gedurende de gehele maand mei bestel je drie maaltijden voor slechts  15,00 euro.
Gebruik maken van deze speciale actie? Schrijf dan in het online-bestelformulier bij het kopje opmerking: ‘Actie AmstelveenZ’. En je krijgt bij het afrekenen (thuis of aan de Touwslagerij) de korting over het eindbedrag. Neem snel online een kijkj
e en laat je verrassen door de smakelijke gerechten!


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:20

VVD: 'Islamitische school in Amstelveen verspilling belastinggeld'

Amstelveen - Een meerderheid van de Amstelveense gemeenteraad heeft besloten het beroep bij de Raad van State, tegen de vestiging van een islamitische school in Amstelveen door stichting SIO-NH, te steunen. Ook de VVD steunt de beroepszaak, laat de partij in een persbericht weten.

Politiek gisteren 13:10

Amstelveen moet vaart maken met opwekken van duurzame energie

Amstelveen –  Het is nog niet bijster goed gesteld met het opwekken van duurzame energie in Amstelveen. Om straks aan de doelstellingen voor 2030 te kunnen voldoen hebben oppositiepartijen CDA en Burgerbelangen Amstelveen (bbA) samen met coalitiepartij D66 de handen ineen geslagen om een versnelling van de lokale verduurzamingsopgave in gang te kunnen zetten.

Politiek gisteren 09:52

Veiligheidssubsidie werkt: geen inbraken meer door achterpadbeveiliging

Amstelveen – Gemeente Amstelveen draagt via een subsidieregeling financieel bij aan hang- en sluitwerk en kleine veiligheidsprojecten voor inwoners en bedrijven die hun objecten beter willen beveiligen. De regeling is aantoonbaar effectief, zo stelt raadslid Benjamin Smalhout (VVD) die tijdens de afgelopen raadsvergadering aandacht vroeg voor de subsidieregeling.

Verkeer & Vervoer 29 mei 2020 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.