Inter Visual Studio
112

Tientallen autobanden lekgestoken op parkeerterrein in Aalsmeer

Aalsmeer - Op een parkeerterrein aan de Middenweg in Aalsmeer zijn vrijdag bij tientallen auto's lekke banden aangetroffen. De politie tast nog in het duister over de dader(s) en heeft de zaak in onderzoek.

In totaal zou het om zo'n vijftig auto's gaan waarvan een of meerdere banden zijn lekgestoken. De gedupeerde eigenaren troffen hun wagen vrijdagochtend aan met een of meerdere lekke banden.

ivs_lekke_bdanden_aalsmeer.jpg
Foto's: Inter Visual Studio

Hulp publiek
De politie spreekt van een zeer vervelende situatie voor de gedupeerde eigenaren en vraagt de hulp van het publiek in het onderzoek. Mensen die mogelijk meer weten, iets gezien hebben of eventueel (dashcam-)beelden hebben wordt verzocht dit te melden bij de politie via 0900-8844.


Meer nieuws

Wonen vandaag 16:37

Droom komt uit: wonen in Barcelona in Amstelveen

Amstelveen - Wethouder Wonen Adam Elzakalai en Dennis Wedding van Amvest hebben symbolisch de eerste sleutel overhandigd aan de (eerste) huurders van het appartementengebouw Barcelona in het Amstelveense nieuwbouwproject Olympiade.

Sport vandaag 14:15

Maurits (17) kampt al hele leven met hersenletsel en organiseert nu sponsorloop voor Hersenstichting

Amstelveen - De nu 17-jarige Maurits Maessen werd als baby van 13 maanden oud getroffen door hersenvliesontsteking en liep daarbij blijvend hersenletsel op. Ondanks de uitdagingen die hij daar dagelijks van ondervindt haalt hij het maximale uit zijn leven en vrijdag 21 juni organiseert hij met BuentingSport Amstelveen een sponsorloop waarbij hij zoveel mogelijk geld wil inzamelen voor de Hersenstichting. Doneren kan hier.     

Sport vandaag 11:18

NRT500-toernooi van start op Park Startbaan

Amstelveen - Op Park Startbaan is vandaag het nationale NRT500 tennistoernooi van start gegaan. 32 mannen en 24 vrouwen strijden de komende dagen om punten te verdienen voor de nationale ranking.