Dierenambulance Amstelveen/De Ronde Venen

Tijdens uitlaatronde gestolen hond weer terug bij baasje in Amstelveen

Amstelveen – Een dwergkeeshond die tijdens een uitlaatronde in de Amstelveense wijk Waardhuizen op mysterieuze wijze verdween, is weer teruggevonden.

De hond verdween dinsdagavond spoorloos tijdens een uitlaatronde laat op de avond in Waardhuizen.

Een uitgebreide zoektocht leverde niets op, maar nadat de plotselinge vermissing van de aandoenlijke viervoeter ruim via social media was verspreid (onder meer door Dierenambulance Ronde Venen/Amstelveen en Dogsearch) werd de hond uiteindelijk in Rijswijk getraceerd. 

De hond bleek (nagenoeg onder de neus van het baasje) te zijn ontvoerd en direct te zijn doorverkocht via internet. Dankzij de vermissingsoproep via sociale media kon de dwergkeeshond in goede gezondheid weer worden herenigd met het Amstelveense baasje. De online-koper in Rijswijk had de vermissingsoproep gezien en nam direct contact op met het baasje in Amstelveen. 


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.