De Dubai-repen zijn nu ook verkrijgbaar bij Patisserie Prenger

TikTok-sensatie Dubai-reep bij Patisserie Prenger: wij geven er 3 weg

Amstelveen - In samenwerking met Patisserie Prenger mag AmstelveenZ drie Dubai-chocoladerepen verloten onder lezers. De viral melkchocolade reep is gevuld met pistache praliné en heerlijke crunchy Kunefe. De TikTok-sensatie is nu verkrijgbaar bij Patisserie Prenger in de smaken melk en wit.

Dubai

De TikTok-trend is afkomstig uit Dubai en wordt daarom de Dubai-reep genoemd. De pistache-chocoladereep is vers, krokant en smaakvol. Je hoeft er niet voor naar Dubai; Patisserie Prenger (Amsterdamseweg & winkelcentrum Groenhof) verkoopt deze smaaksensatie nu ook.

De dikke laag chocolade, in de smaak melk of wit, is gevuld met vers geroosterde pistache noten, gemalen tot een smeuige pasta. De reep heeft een krokante bite door de geroosterde kunefe, een soort filodeeg, bekend van baklava. 

Winactie

Wil jij kans maken op een Dubai-reep? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel op Facebook. Natuurlijk mag je je inzending ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Prenger Dubaireep AmstelveenZ. Meedoen kan tot en met zondag 7 juli 23.59 uur. De winnaar ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Bestel 'm online

Wil je niet afwachten of je gewonnen hebt? De Dubai-reep (12,50) is verkrijgbaar in de winkel of te bestellen via de website van Patisserie Prenger (klik hier

Patisserie Prenger
Amsterdamseweg 148 & Winkelcentrum Groenhof
Telefoon 020 641 24 08
info@patisserieprenger.nl
www.patisserieprenger.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 10:00

Kimberley Klaver: van actrice naar auteur

Amstelveen - De in Amstelveen geboren Kimberley Klaver (38) was lange tijd als actrice te zien in tv-series als SpangaS, Voetbalvrouwen en Vechtersvrouwen, had rollen in de Nederlandse films Verliefd op Ibiza en F*ck de Liefde 2 en was een tijd te horen als radio-dj bij Qmusic. Inmiddels is ze auteur: in 2022 kwam Zuid moeders breken niet uit, een boek dat in de Bestsellerlijst belandde. Vorige maand verscheen deel 2, Zuid moeders hebben geen geheimen. Ook dit boek werd direct een bestseller. 

Algemeen gisteren 08:21

Burgemeester en wethouder Economische Zaken op bedrijventour in Amstelveen

Amstelveen - Op 9 juli 2024 waren burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai weer op bedrijventour in Amstelveen. De tour ging dit keer langs twee bedrijven in de zakelijke dienstverlening: BDO Nederland aan de Krijgsman en het ABN AMRO Datacenter.

Kunst & Cultuur 12 jul. 2024 14:43

Tweede Kunstprijs van de Raad uitgereikt aan jong talent

Amstelveen - In Museum JAN is gisteravond voor de tweede keer de Amstelveense Kunstprijs van de Raad uitgereikt. De prijs is een initiatief van de gemeenteraad en geeft jong veelbelovend talent de kans zich te laten zien en verder te ontwikkelen. De winnende kunstenaar dit jaar is Inka Hilsenbek, eindexamenkandidaat van de Gerrit Rietveld Academie.

Algemeen 12 jul. 2024 13:25

College waarschuwt ouders brugklassers voor gevaar fatbikes

Amstelveen - Het college van burgemeester en wethouders stuurt deze week een brief aan de ouders/verzorgers van scholieren die na de zomervakantie voor het eerst naar een middelbare school in Amstelveen gaan. Zij waarschuwt hierin voor het gevaar van snelle e-bikes en fatbikes in het verkeer.

Algemeen 12 jul. 2024 11:53

Nieuwe theatermakers nemen De Landing Uilenstede over tijdens zomer

Amstelveen - Theaterbroedplaats De Landing is een artistieke huiskamer voor zowel nieuwe makers als gevestigde artiesten. In aanloop naar de verbouwing die deze zomer plaatsvindt, geeft De Landing de sleutels tijdelijk uit handen aan jonge theatermakers om hun nieuwe voorstelling een kickstart te kunnen geven.

Algemeen 12 jul. 2024 09:50

Gratis zwemmen met Amstelveenpas

Amstelveen - Houders van de Amstelveenpas kunnen ook deze zomervakantie weer gratis zwemmen bij zwembad De Meerkamp. “Vorig jaar was de actie een succes, het is fijn dat we het dit jaar opnieuw kunnen aanbieden”, zegt wethouder Marijn van Ballegooijen.