Tim Wulffraat per direct inzetbaar bij AMVJ

Amstelveen – Voetballer Tim Wulffraat keert terug bij AMVJ. De 26-jarige aanvaller zit morgen op Sportpark 't Loopveld in Amstelveen al op de bank tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Zaandam in de tweede klasse van de KNVB-zaterdag.

Wulffraat speelde vorig seizoen voor het Amsterdamse Swift en stond in oktober 2017 met zijn voormalige club in de strijd om de KNVB-beker nog in De Kuip tegenover Feyenoord. Hij was gestopt vanwege een zware knieblessure.

Krap

Inmiddels gaat het weer beter met de knie van Wulffraat. Trainer Roy Kumar heeft een beroep op de aanvaller  gedaan omdat hij krap in zijn selectie zit. “Ik wil hem graag helpen, want ik heb een goede band met hem”, zegt Wulffraat vandaag op de website van Het Amsterdamsche Voetbal.

Wulffraat stond nog op de spelerslijst van Swift. Maar de overschrijving kon snel worden geregeld. Wulffraat speelde in het verleden zeven jaar in de jeugd van AMVJ.

Twaalfde

De wedstrijd tegen FC Zaandam begint morgen om 14.30 uur. AMVJ staat met 19 punten uit 16 wedstrijden op de twaalfde plaats van de tweede klasse van de KNVB-zaterdag. FC Zaandam heeft een punt meer en bezet de negende plek. AMVJ meldt de komst van Wulffraat op Twitter.


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:48

Bijzonder staaltje corona-steun: BINK Fietsen schenkt hotelfietsen aan Abina

Amstelveen – Het is geen geheim dat de horeca het zwaar heeft in de huidige coronatijden. Ook Abina aan de Amsterdamseweg wordt stevig getroffen. Het inspireerde buur-ondernemer BINK Fietsen om Abina op speciale wijze te hulp te schieten met de schenking van splinternieuwe hotelfietsen, die Abina kan inzetten voor (hotel-)gasten.

Algemeen gisteren 14:31

Niet aan te slepen mini-Zwijntje levert KiKa cheque op van 3200 euro

Amstelveen - De verkoop van de tweede serie speciale 3D-minibeeldjes van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje heeft KiKa een cheque opgeleverd van 3200 euro. Stadshart-manager Ben Verheijen overhandigde de cheque gisteren bij het echte beeld aan Marijke Roskam van KiKa, die ontzettend verheugd was met de schenking.

Corona Amstelveen gisteren 07:00

COVID-19-patiënten in Amstelveen van 6 naar 34

Amstelveen - Uit de laatste update van het RIVM omtrent het corona-virus blijkt dat het aantal COVID19-patiënten in Amstelveen is gestegen van 6 naar 34.