Tips geven politie goede hoop in zaak geschopte zwangere vrouw

Tips geven politie goede hoop in zaak geschopte zwangere vrouw

Amstelveen – De politie heeft na diverse tips te hebben ontvangen over het ernstige incident in het Amsterdamse bos op 20 juli jongstleden, waarbij meerdere keren werd ingetrapt op een zwangere vrouw, goede hoop om de zaak op te lossen.


- Lees verder onder deze advertentie -

De zwangere vrouw werd op 20 juli mishandeld bij een kiss & ride-plek bij het festivalterrein in het bos, toen ze het - terwijl ze in haar auto zat-  aan de stok kreeg met een groep van 8 jongens die voor haar liepen. Een van de jongens opende het portier en trapte meerdere keren in op de vrouw terwijl ze aangaf dat ze zwanger was.

De politie deed gisteren een getuigenoproep en meldt vanmorgen via Twitter ‘goede hoop’ te hebben in de zaak na de ontvangen tips. De politie meldde gisteren ook dat de zwangere vrouw het naar omstandigheden goed maakt.

Late getuigen-oproep

Na de getuigenoproep gisteren vroegen diverse mensen zich af waarom niet eerder een oproep was gedaan en er 2,5 week werd gewacht. ‘Wij streven er naar om zo snel mogelijk een beroep te doen op getuigen, maar helaas lukt dat niet altijd. Bijvoorbeeld omdat er eerst andere onderzoeksinspanningen worden verricht achter de schermen’, legt de politie uit.


Reacties