Gemeente Ouder-Amstel

Toegangswegen naar Ouderkerkerplas afgesloten vanwege grote drukte

Ouderkerk/Amstelveen - De toegangswegen naar de Ouderkerkerplas in Ouder-Amstel zijn vrijdagmiddag afgesloten vanwege grote drukte.

Gemeente Ouder-Amstel en de Politie Amsterdam roepen op social media (Twitter) op om niet naar de Ouderkerkerplas te komen. 'Het is vol!', waarschuwt de gemeente.

'De toegangswegen naar de Ouderkerkerplas zijn afgezet in verband met grote drukte bij de plas. Met oog op de veiligheid raden we je aan drukke plekken niet op te zoeken', aldus de politie.

Veel inwoners zoeken vandaag verkoeling bij plassen, meren en stranden. De dichtbij Amstelveen gelegen stranden van de Ouderkerkerplas zijn een geliefd verkoelingsadres voor inwoners op hete zomerdagen.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:50

Bovenkerk: nieuwe bussluis bij St. Urbanuskerk, bussluis bij Salamander blijft

Amstelveen - Automobilisten kunnen binnenkort niet meer langs de St. Urbanuskerk door Bovenkerk rijden. Er komt een nieuwe bussluis voor de kerk om doorgaand autoverkeer op de Noorddammerlaan-Legmeerdijk te weren. De bussluis bij Salamander blijft eveneens en wordt, na protest van omwonenden, toch niet verwijderd.

Corona Amstelveen vandaag 14:50

Stijging covid19-besmettingen zet door in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal positief op Covid19 geteste Amstelveners is, zoals al viel op te maken uit de laatste dagcijfers, opnieuw fors opgelopen. Uit de nieuwste cijfers van het RIVM blijkt dat de afgelopen twee weken 569 Amstelveners positief zijn bevonden: 3 Amstelveners werden opgenomen in het ziekenhuis en 2 Amstelveense Covid19-patiënten zijn overleden.

Advertorial Winkels vandaag 14:05

De wijnschuur pakt uit

Amstelveen - De Wijnschuur heeft een waanzinnige winactie waarbij je kans maakt op een diner thuis met privé chefkok én heerlijke wijn voor 6 à 8 personen ter waarde van maar liefst €800,-.

Kunst & Cultuur gisteren 18:03

Tussen Kunst & Kitsch in Cobra Museum Amstelveen

Amstelveen - Voor het tv-programma 'Tussen Kunst & Kitsch' zijn vandaag opnames gemaakt in het Cobra Museum in Amstelveen voor een nieuw seizoen van het alom geliefde tv-programma.

Politiek gisteren 12:25

Oppositiepartij bbA verwijt college met twee maten te meten

Amstelveen - De politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt dat de zeven oppositiepartijen in Amstelveen in de voorbereiding op de gemeentelijke begroting voor 2021 op het verkeerde been zijn gezet door het College van B en W.