Gemeente Ouder-Amstel

Toegangswegen naar Ouderkerkerplas afgesloten vanwege grote drukte

Ouderkerk/Amstelveen - De toegangswegen naar de Ouderkerkerplas in Ouder-Amstel zijn vrijdagmiddag afgesloten vanwege grote drukte.

Gemeente Ouder-Amstel en de Politie Amsterdam roepen op social media (Twitter) op om niet naar de Ouderkerkerplas te komen. 'Het is vol!', waarschuwt de gemeente.

'De toegangswegen naar de Ouderkerkerplas zijn afgezet in verband met grote drukte bij de plas. Met oog op de veiligheid raden we je aan drukke plekken niet op te zoeken', aldus de politie.

Veel inwoners zoeken vandaag verkoeling bij plassen, meren en stranden. De dichtbij Amstelveen gelegen stranden van de Ouderkerkerplas zijn een geliefd verkoelingsadres voor inwoners op hete zomerdagen.


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:17

Cultuurcentrum Griffioen opent nieuw theaterseizoen

Amstelveen - Cultuurcentrum VU Griffioen is gestart met de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. In voorgaande jaren gebeurde dit altijd in april of mei. “Dit seizoen pakken we een hoop zaken net iets anders aan dan normaal”, aldus de Griffioen.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.