Henk, Angela, Peter en Patty van Tof Bloemen

Tof Bloemen: exclusief & betaalbaar

Amstelveen - Betaalbare bloemen van exclusieve kwaliteit: Tof Bloemen aan de Rembrandtweg 411 in Amstelveen Noord is door die combinatie al jaren een zeer geliefd adres bij bloemenliefhebbers. De moderne en altijd kleurrijk gevulde kiosk biedt de meest uiteenlopende en dagverse bloemen & boeketten: van hip en modern tot klassiek en stijlvol.

De trendy kiosk wordt gerund door Henk Anrochte (derde generatie familiebedrijf) en zijn team. Het enthousiasme waarmee bij Tof met bloemen wordt gewerkt is inspirerend. Bij Tof hebben ze er heel veel voor over om dagelijks dezelfde uitmuntende kwaliteit en service te bieden aan iedere klant. ‘Bij ons is iedere klant even belangrijk. Of iemand nu een klein bosje tulpen koopt, een luxe boeket bestelt of ons vraagt de aankleding te verzorgen van een groot evenement’, zegt Henk.

Grote keus

De hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs maken dat Tof Bloemen mag rekenen op een uitgebreide vaste klantenkring die er veel voor over heeft om een bezoekje te brengen aan de Amstelveense bloemenkiosk. Ook de keus aan verschillende soorten bloemen (bijna 100!) is enorm te noemen en geheel naar wens van de klant kan er een mooi boeket worden samengesteld. ‘Al wil je van alle soorten één stengel, ook dat kan,’ zegt Henk. Tof Bloemen koopt de bloemen zelf in bij de veiling waarna ze direct hun weg vinden naar de kiosk. Verser kan dus niet.

Zakelijke markt

‘En ook de zakelijke markt weet ons goed te vinden,’ vertelt Henk. ‘Zo verzorgen we met veel plezier wekelijks verse bloemen bij kleine en grote bedrijven en mogen we ook regelmatig grote evenementen van bloemarrangementen voorzien. Zoals eind vorig jaar nog van de derde editie van Museumplein Polo Amsterdam. Dat was geweldig om te doen. Ook voor dergelijke grote opdrachten draaien we ons hand niet om,’ aldus Henk.

Abonnementen voor particulieren

Henk werkt samen met zijn vaste team medewerkers bestaande uit Peter, Patty en Angela. Met hen weet hij feilloos in te spelen op de ontwikkelingen in de bloemensector en in de markt. ‘Een goed voorbeeld zijn de bloemen-abonnementen die we hebben voor bedrijven en sinds kort ook aanbieden aan particulieren,´ vertelt Henk. ´Want ik zie hoe druk mensen het hebben en dan is het toch te weten dat je over je wekelijkse verse vaas bloemen geen zorgen hoeft te maken. Die zetten wij gewoon voor je neer! Helemaal naar eigen wens en voorkeur en gemakkelijk te bestellen via onze online-bloemenshop.’

Aandacht

Ook voor gelegenheden die extra aandacht vereisen zoals bij trouwboeketten, maar ook rouwboeketten, biedt het team van Tof Bloemen alle aandacht en zorg die nodig zijn voor een gedenkwaardig eindresultaat.

Tof Bloemen | Rembrandtweg 411 | Telefoon 020 647 58 59 | amstelveen@tofboeket.nl | www.tofboeket.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen vandaag 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.