Peter en Eva van Topsurf Vinkeveen

Topsurf Vinkeveen: dé specialist op het gebied van wintersport

Amstelveen / Vinkeveen - Topsurf is al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van wintersport in de regio. Met een volledig nieuwe collectie is de winkel aan de Vinkeveense Plassen klaar voor een prachtig wintersportseizoen. Eigenaren Peter en Eva hebben een grote liefde voor wintersporten en hebben jarenlange ervaring om iedereen van gepast advies te voorzien. Ook het personeel wordt opgeleid om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Kindergroeiplan

Voor kinderen hebben ze bij Topsurf jaren geleden een bijzonder, voordelig en duurzaam concept ontwikkeld. ‘Kinderen groeien snel. We begrijpen dat je liever niet voor een enkel wintersportseizoen ski’s en schoenen wilt aanschaffen. Daarom hebben wij al jaren het Kindergroeiplan’, aldus Peter.

Het idee is simpel: je schaft een paar ski’s en schoenen voor je kind aan. Een jaar later lever je deze, indien eruit gegroeid, weer bij Topsurf in. Dit geldt ook voor rugprotectie, skistokken, snowboards en snowboardschoenen. Peter: ‘Je ruilt de oude in en zoekt weer passende ski’s en schoenen uit. De afschrijving ligt veel lager dan wat normaal een week huur kost in de Alpen.’ Als je na een jaar de spullen inruilt, heb je 30 procent afschrijving. Na een tweede jaar wordt dat 50 procent. Het overgebleven tegoed leg je weer bij passende ski’s en schoenen voor het nieuwe seizoen.

‘Het scheelt echt veel geld en het is gemiddeld genomen een stuk voordeliger dan elk jaar huren, vult mede-eigenaar Eva aan. ‘Daarnaast is de kwaliteit van onze producten ook beter dan wat je bij een verhuurbedrijf ter plaatse krijgt.'

Bootfitten

Bij Topsurf kun je binnenlopen voor al jouw benodigdheden, maar er komt veel persoonlijke aandacht bij kijken. ‘Een skischoen is zo persoonlijk. Wat bij de een direct goed zit, heeft bij de ander aanpassingen nodig. Daar zijn wij ook voor, want door maatwerk kunnen we voor jou de perfecte schoen afleveren’, aldus Peter. ‘Je kunt hier gerust een schoen uitkiezen en deze in actie ervaren in een indoor skicentrum. Kijk maar wat de schoen doet als er echt kracht op gaat komen en kom vervolgens bij ons terug met de kritiekpunten. We willen dat jij een zorgeloze en comfortabele vakantie hebt met de juiste wintersport-attributen. Aan ons de taak om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. Dat is een proces en daar nemen we goed de tijd voor.’

Eva vult aan: ‘Dat is de reden waarom je naar de specialist moet gaan en niet zomaar iets moet huren op je wintersportbestemming. Het zou zonde zijn als de schoen niet goed zit. Naast dat het veel geld kost, kan dat ook nog eens onnodig je vakantie verpesten.’

Adviseren

‘We hebben alle kennis en ervaring in huis om jou te adviseren en te helpen. We zijn helemaal klaar voor het nieuwe wintersportseizoen! In de maanden december, januari en februari kan het aardig druk zijn omdat iedereen goed voorbereid weg wil in de wintersportmaanden. Kom gerust nu al, de deur staat open om alles op jouw persoonlijke voorkeuren af te stemmen’, besluit Peter.

Topsurf Vinkeveen
Vinkenkade 31
3645 AP Vinkeveen
0294-291812
info@topsurf.nl
www.topsurf.nl

 


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca vandaag 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk gisteren 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer gisteren 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.