Peter en Eva van Topsurf Vinkeveen

Topsurf Vinkeveen: dé specialist op het gebied van wintersport

Amstelveen / Vinkeveen - Topsurf is al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van wintersport in de regio. Met een volledig nieuwe collectie is de winkel aan de Vinkeveense Plassen klaar voor een prachtig wintersportseizoen. Eigenaren Peter en Eva hebben een grote liefde voor wintersporten en hebben jarenlange ervaring om iedereen van gepast advies te voorzien. Ook het personeel wordt opgeleid om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Kindergroeiplan

Voor kinderen hebben ze bij Topsurf jaren geleden een bijzonder, voordelig en duurzaam concept ontwikkeld. ‘Kinderen groeien snel. We begrijpen dat je liever niet voor een enkel wintersportseizoen ski’s en schoenen wilt aanschaffen. Daarom hebben wij al jaren het Kindergroeiplan’, aldus Peter.

Het idee is simpel: je schaft een paar ski’s en schoenen voor je kind aan. Een jaar later lever je deze, indien eruit gegroeid, weer bij Topsurf in. Dit geldt ook voor rugprotectie, skistokken, snowboards en snowboardschoenen. Peter: ‘Je ruilt de oude in en zoekt weer passende ski’s en schoenen uit. De afschrijving ligt veel lager dan wat normaal een week huur kost in de Alpen.’ Als je na een jaar de spullen inruilt, heb je 30 procent afschrijving. Na een tweede jaar wordt dat 50 procent. Het overgebleven tegoed leg je weer bij passende ski’s en schoenen voor het nieuwe seizoen.

‘Het scheelt echt veel geld en het is gemiddeld genomen een stuk voordeliger dan elk jaar huren, vult mede-eigenaar Eva aan. ‘Daarnaast is de kwaliteit van onze producten ook beter dan wat je bij een verhuurbedrijf ter plaatse krijgt.'

Bootfitten

Bij Topsurf kun je binnenlopen voor al jouw benodigdheden, maar er komt veel persoonlijke aandacht bij kijken. ‘Een skischoen is zo persoonlijk. Wat bij de een direct goed zit, heeft bij de ander aanpassingen nodig. Daar zijn wij ook voor, want door maatwerk kunnen we voor jou de perfecte schoen afleveren’, aldus Peter. ‘Je kunt hier gerust een schoen uitkiezen en deze in actie ervaren in een indoor skicentrum. Kijk maar wat de schoen doet als er echt kracht op gaat komen en kom vervolgens bij ons terug met de kritiekpunten. We willen dat jij een zorgeloze en comfortabele vakantie hebt met de juiste wintersport-attributen. Aan ons de taak om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. Dat is een proces en daar nemen we goed de tijd voor.’

Eva vult aan: ‘Dat is de reden waarom je naar de specialist moet gaan en niet zomaar iets moet huren op je wintersportbestemming. Het zou zonde zijn als de schoen niet goed zit. Naast dat het veel geld kost, kan dat ook nog eens onnodig je vakantie verpesten.’

Adviseren

‘We hebben alle kennis en ervaring in huis om jou te adviseren en te helpen. We zijn helemaal klaar voor het nieuwe wintersportseizoen! In de maanden december, januari en februari kan het aardig druk zijn omdat iedereen goed voorbereid weg wil in de wintersportmaanden. Kom gerust nu al, de deur staat open om alles op jouw persoonlijke voorkeuren af te stemmen’, besluit Peter.

Topsurf Vinkeveen
Vinkenkade 31
3645 AP Vinkeveen
0294-291812
info@topsurf.nl
www.topsurf.nl

 


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.