Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer & Vervoer

Toyota lanceert 10 jaar garantie voor nieuwe en huidige klanten

Toyota breidt de garantietermijn uit tot 10 jaar of 200.000 kilometer. Niet alleen voor nieuwe auto’s, maar ook voor huidige klanten. Zo profiteert niet alleen de koper van een nieuwe auto van meer zekerheid en vertrouwen, maar iedereen met een Toyota van minder dan tien jaar oud.

> Garantie tot 10 jaar of 200.000 kilometer, ook voor bestaande eigenaren

  • Tien jaar garantie uniek voor volumemerk in Nederland
  • Extra zekerheid en vertrouwen nieuwe en huidige eigenaars
  • Garantie gekoppeld aan auto en overdraagbaar

Toyota behoort al jaren tot de betrouwbaarste autofabrikanten ter wereld. Bij betrouwbaarheid hoort ook vertrouwen in de eigen producten, vandaar dat de garantietermijn voor Toyota’s wordt uitgebreid tot 10 jaar of 200.000 kilometer. Voor nieuwe en bestaande klanten. Uniek voor een volumemerk in Nederland.

Activering garantie

Na het verlopen van de reguliere garantie (5 jaar of 200.000 km) geeft Van Ekris na onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften één jaar of 15.000 kilometer garantie. Dit kan oplopen tot een maximum van in totaal 10 jaar of 200.000 kilometer. Ben je nog geen klant? Een mooie reden om bij Van Ekris langs te gaan! 

Zekerheid

Ook als de Toyota niet altijd bij de officiële Toyota-organisatie in Nederland in onderhoud is geweest, kan de eigenaar profiteren van deze nieuwe garantie. Een voorwaarde is dat de Toyota in kwestie nog geen 10 jaar oud is en nog geen 200.000 kilometer gereden heeft alvorens deze Toyota in onderhoud komt bij een officiële Toyotadealer.

Voor het onderhoud wordt alleen gebruikgemaakt van originele Toyota-onderdelen die bovendien gemonteerd worden door uitsluitend door Toyota opgeleide en getrainde technici. Volop zekerheid dus. Ook voor eventuele volgende eigenaars, want de garantie is gedurende de looptijd overdraagbaar.

Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarde voor 10 jaar garantie is dat de Toyota volgens het fabrieksschema wordt onderhouden bij de officiële Toyota-organisatie in Nederland. Ook moet de auto officieel geleverd zijn in Europa. Voor alle voorwaarden, zie de officiële pagina voor 10 Jaar Toyota Garantie.

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Mijdrecht, Uithoorn, Vinkeveen en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Uithoorn, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’’

Meer weten of gewoon vrijblijvend een vraag over de 10 jaar garantie? De Toyota Van Ekris-teams in Alphen en Mijdrecht laten je graag kennismaken. Bel even voor een afspraak met hun team. Telefoon: 0172-571437, vraag naar Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo.

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de website www.vanekris.nl.

Van Ekris.jpg


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen 22 mei 2022 20:41

Amstelveen van voorheen (300)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 300 een bijzondere tekening.  

Algemeen 22 mei 2022 13:12

Ernstig sneltram-ongeval 2017: voetgangster liep door rood, GVB moet schadevergoeding betalen

Amstelveen - Een voetgangster die ruim vijf jaar geleden door sneltram 51 werd gegrepen nadat ze door rood was gelopen bij de oversteek aan de Boelelaan, heeft alsnog recht op een (letsel-)schadevergoeding van het GVB, zo heeft de rechter geoordeeld. De vrouw, die ernstig gewond raakte, stapte naar de rechter nadat het vervoersbedrijf meende niet aansprakelijk te zijn.

112 21 mei 2022 16:27

Ongeval op 'DDI-kruispunt' Keizer Karelweg Amstelveen

Amstelveen - Op het speciale DDI-kruispunt aan de Keizer Karelweg ter hoogte van de A9 in Amstelveen, heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Door het ongeval werd het kruispunt deels afgesloten, hetgeen zorgde voor flinke drukte.