Toyota van Ekris biedt gratis Bearlock-beveiliging op de RAV4-occasions

Amstelveen - Bij Toyota van Ekris nemen we voertuigbeveiliging serieus en streven we ernaar autodiefstal tot een minimum te beperken. Daarom bieden we nu een gratis Bearlock-beveiliging aan voor alle RAV4-occasions van de jaren 2016 tot 2023.

Een Bearlock-slot is een stalen behuizing die zorgvuldig in de versnellingsbak wordt verwerkt, met een krachtige stalen pin die de versnellingsbak of automatische transmissie vergrendelt. Wat dit betekent, is dat zelfs als een dief toegang heeft tot uw voertuig, het vrijwel onmogelijk wordt om ermee weg te komen. Het is een extra laag van veiligheid die de eigenaren van onze RAV4-occasions gemoedsrust biedt.

Een van de opvallende voordelen van Bearlock is dat de installatie ervan geen enkele invloed heeft op het normale functioneren van uw voertuig of de mechaniek ervan. U kunt nog steeds genieten van de prestaties van uw RAV4 zonder enige zorg voor mogelijke diefstal. Het Bearlock-slot blokkeert eenvoudigweg de versnellingsbak, waardoor de auto niet kan worden verplaatst door onbevoegde personen.

RAV4 bearlock site.png

Bekijk het complete aanbod van de RAV4 occasions op https://www.vanekris.nl/toyota-occasions#search-box

* Deze actie is geldig tot en met het einde van 2023 bij aankoop van een occasion RAV4 bij Van Ekris!

Toyota Van Ekris, de dealer voor Mijdrecht, Uithoorn, Vinkeveen en omgeving!

41013B3F-BAA9-4211-BF64-342ED2F3A72F_1_105_c.jpeg

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota-dealer van de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Uithoorn, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat.

'Voor alle nieuwe Toyota's en occasions (250 op voorraad) en natuurlijk onderhoud en APK ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten in Alphen aan den Rijn naast tuincentrum de Bosrand, in Mijdrecht op de Industrieweg, in Woerden naast de A12 en in Maarssen op de Kometenweg. Bekijk ook eens de website www.vanekris.nl.

 


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 15:32

Amstelveen Triënnale 2024: Amstelveense kunstenaars kunnen zich nu aanmelden

Amstelveen - Elke drie jaar organiseren drie Amstelveense culturele instellingen een tentoonstelling met en voor Amstelveense kunstenaars. In 2024 vindt de negende editie van de Amstelveen Triënnale plaats, georganiseerd door het Cobra Museum voor Moderne Kunst, Museum JAN en Platform C.

Horeca vandaag 13:02

Silversant doet weer mee aan Nationale Snertdag

Amstelveen - Op zondag 10 december vindt alweer de zesde editie plaats van de nationale snertdag. Ruim tweeduizend 50-plussers maken op honderd locaties van een snertdag een feestdag. Ook in Amstelveen wordt er snert gegeten en wel bij Silversant, dat zestig ‘snert-eters’ zal ontvangen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:48

Amstelveen van voorheen (379)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 379 een oude foto van Plein 60.

Zakelijk gisteren 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Verkeer & Vervoer gisteren 09:23

Tram 25 valt midden op kruispunt stil

Amstelveen - Tram 25 is zondagochtend in Middenhoven op een ongelukkige plek stilgevallen, namelijk midden op het kruispunt Dr. Willem Dreesweg/Melkweg. Daardoor raakte het kruispunt volledig geblokkeerd voor al het verkeer. Nadat de tram weer in beweging was gekomen, werd de 25 vervolgens gestremd door een defecte bovenleiding.