Toyota van Ekris biedt gratis Bearlock-beveiliging op de RAV4-occasions

Amstelveen - Bij Toyota van Ekris nemen we voertuigbeveiliging serieus en streven we ernaar autodiefstal tot een minimum te beperken. Daarom bieden we nu een gratis Bearlock-beveiliging aan voor alle RAV4-occasions van de jaren 2016 tot 2023.

Een Bearlock-slot is een stalen behuizing die zorgvuldig in de versnellingsbak wordt verwerkt, met een krachtige stalen pin die de versnellingsbak of automatische transmissie vergrendelt. Wat dit betekent, is dat zelfs als een dief toegang heeft tot uw voertuig, het vrijwel onmogelijk wordt om ermee weg te komen. Het is een extra laag van veiligheid die de eigenaren van onze RAV4-occasions gemoedsrust biedt.

Een van de opvallende voordelen van Bearlock is dat de installatie ervan geen enkele invloed heeft op het normale functioneren van uw voertuig of de mechaniek ervan. U kunt nog steeds genieten van de prestaties van uw RAV4 zonder enige zorg voor mogelijke diefstal. Het Bearlock-slot blokkeert eenvoudigweg de versnellingsbak, waardoor de auto niet kan worden verplaatst door onbevoegde personen.

RAV4 bearlock site.png

Bekijk het complete aanbod van de RAV4 occasions op https://www.vanekris.nl/toyota-occasions#search-box

* Deze actie is geldig tot en met het einde van 2023 bij aankoop van een occasion RAV4 bij Van Ekris!

Toyota Van Ekris, de dealer voor Mijdrecht, Uithoorn, Vinkeveen en omgeving!

41013B3F-BAA9-4211-BF64-342ED2F3A72F_1_105_c.jpeg

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota-dealer van de regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Uithoorn, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat.

'Voor alle nieuwe Toyota's en occasions (250 op voorraad) en natuurlijk onderhoud en APK ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten in Alphen aan den Rijn naast tuincentrum de Bosrand, in Mijdrecht op de Industrieweg, in Woerden naast de A12 en in Maarssen op de Kometenweg. Bekijk ook eens de website www.vanekris.nl.

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.