Trainingen afgelast door sneeuwval in Amstelveen

Amstelveen – In verband met de sneeuwval zijn verschillende sportvelden in Amstelveen vandaag onbespeelbaar. Voor wat betreft het komend weekend heeft de KNVB nog geen beslissing genomen.

De voetbalclubs Sporting Martinus, Roda’23, NFC, Amstelveen Heemraad, RAP en AMVJ melden op hun websites dat alle velden vandaag zijn afgekeurd. De trainingen gaan daarom niet door.

Midwintercompetitie

Ook de kunstgrasvelden van hockeyclub Pinoké in het Amsterdamse Bos zijn vandaag onbespeelbaar. Hockeyclub Amsterdam heeft in verband met de weersomstandigheden de midwintercompetitie voor morgen al afgelast.

De KNVB meldt dat er voorlopig nog geen algehele afgelastingen in het amateurvoetbal zijn voor komend weekend. In verband met de sneeuwval houdt de voetbalbond wel nadrukkelijk de velden in de gaten. Indien alle voetbalvelden in een district alsnog worden afgelast, dan meldt de KNVB dit voor zaterdagochtend 8.00 uur op zijn website.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.