Try & Buy: vraag een unieke test-set aan bij B&O Hegeman

AMSTELVEEN - Bij Bang & Olufsen Hegeman aan de Amsterdamseweg 418-420 in Amstelveen kunnen liefhebbers nu een exclusieve testset aanvragen van één van de draadloze luidsprekersystemen uit de exclusieve Multiroom Collectie van Bang & Olufsen.

Zo kunnen geïnteresseerde kopers eerst uitvoerig testen, alvorens zij eventueel tot koop overgaan. De luidsprekers die deel uitmaken van de speciale testcampagne zijn de BeoSound 1, BeoSound 2, BeoSound 35, Beoplay M5, Beoplay A6 en Beoplay A9. Prijzen vanaf 599,-.  Aanmelden voor een testset kan tot en met 31 mei 2017.

Multiroom
Het Multiroom-systeem is samengesteld uit draadloze luidsprekers die op willekeurige plekken in het huis worden gezet en via een WiFi-netwerk met elkaar ‘praten’. Multiroom maakt het mogelijk om in één kamer naar een internetradiostation te luisteren en in een andere kamer te genieten van bijvoorbeeld een jazzcollectie.

Streaming
Dankzij de integratie van populaire streamingtechnologieën, kan op veel manieren worden genoten van het Multiroom-systeem: rechtstreeks, via een favoriete app en Chromecast built-in, Apple Airplay of Bluetooth. Of natuurlijk via de Bang & Olufsen App, voor een naadloze all-in-one beleving.

Informatie
Informeer voor voorwaarden bij B&O Hegeman.

Bang & Olufsen Hegeman
Amsterdamseweg 418-420
Telefoon 020 641 40 19
info-amstelveen@bohegeman.nl
www.hegeman-audio-video.nl


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.