Try & Buy: vraag een unieke test-set aan bij B&O Hegeman

AMSTELVEEN - Bij Bang & Olufsen Hegeman aan de Amsterdamseweg 418-420 in Amstelveen kunnen liefhebbers nu een exclusieve testset aanvragen van één van de draadloze luidsprekersystemen uit de exclusieve Multiroom Collectie van Bang & Olufsen.

Zo kunnen geïnteresseerde kopers eerst uitvoerig testen, alvorens zij eventueel tot koop overgaan. De luidsprekers die deel uitmaken van de speciale testcampagne zijn de BeoSound 1, BeoSound 2, BeoSound 35, Beoplay M5, Beoplay A6 en Beoplay A9. Prijzen vanaf 599,-.  Aanmelden voor een testset kan tot en met 31 mei 2017.

Multiroom
Het Multiroom-systeem is samengesteld uit draadloze luidsprekers die op willekeurige plekken in het huis worden gezet en via een WiFi-netwerk met elkaar ‘praten’. Multiroom maakt het mogelijk om in één kamer naar een internetradiostation te luisteren en in een andere kamer te genieten van bijvoorbeeld een jazzcollectie.

Streaming
Dankzij de integratie van populaire streamingtechnologieën, kan op veel manieren worden genoten van het Multiroom-systeem: rechtstreeks, via een favoriete app en Chromecast built-in, Apple Airplay of Bluetooth. Of natuurlijk via de Bang & Olufsen App, voor een naadloze all-in-one beleving.

Informatie
Informeer voor voorwaarden bij B&O Hegeman.

Bang & Olufsen Hegeman
Amsterdamseweg 418-420
Telefoon 020 641 40 19
info-amstelveen@bohegeman.nl
www.hegeman-audio-video.nl


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'